TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дендиас: Грција е против нечесен и навредлив компромис

Либертас - 20.02.2020

– Грција е секогаш подготвена за чесно разбирање во рамките на меѓународното право, но исто така е секогаш неподготвена за нечесен и навредлив компромис, вели шефот на грчката дипломатија Никос Дендиас во обраќањето за време на настан организиран од ...

Дендиас: Грција е против нечесен и навредлив компромис

Слободен Печат - 20.02.2020

Според грчките медиуми, министерот за надворешни работи на Турција, Мевлут Чавушоглу рекол дека Грција треба научи да го дели Источниот Медитеран со Турција и да се согласи за тоа. Грција е секогаш подготвена за чесно разбирање во рамките на ...

Дендиас: Грција е против нечесен и навредлив компромис

Нетпрес - 20.02.2020

Грција е секогаш подготвена за чесно разбирање во рамките на меѓународното право, но исто така е секогаш неподготвена за нечесен и навредлив компромис, вели шефот на грчката дипломатија Никос Дендиас во обраќањето за време на настан организиран од ...

ДЕНДИАС: Гледаме на сите четири страни на светот

Денешен - 20.02.2020

Грција е секогаш подготвена за чесно разбирање во рамките на меѓународното право, но исто така е секогаш неподготвена за нечесен и навредлив компромис, вели шефот на грчката дипломатија Никос Дендиас во обраќањето за време на настан организиран од ...

Дендиас: Грција е против нечесен и навредлив компромис

Опсервер - 20.02.2020

Грција е секогаш подготвена за чесно разбирање во рамките на меѓународното право, но исто така е секогаш неподготвена за нечесен и навредлив компромис, вели шефот на грчката дипломатија Никос Дендиас во обраќањето за време на настан организиран од ...

Дендиас: Грција е против нечесен и навредлив компромис

А1 On - 20.02.2020

Грција е секогаш подготвена за чесно разбирање во рамките на меѓународното право, но исто така е секогаш неподготвена за нечесен и навредлив компромис, вели шефот на грчката дипломатија Никос Дендиас во обраќањето за време на настан организиран од ...

Дендиас: Грција е против нечесен и навредлив компромис

Вечер - 20.02.2020

Грција е секогаш подготвена за чесно разбирање во рамките на меѓународното право, но исто така е секогаш неподготвена за нечесен и навредлив компромис, вели шефот на грчката дипломатија Никос Дендиас во обраќањето за време на настан организиран од ...

Дендиас: Грција е против нечесен и навредлив компромис

MakPress - 20.02.2020

Грција е секогаш подготвена за чесно разбирање во рамките на меѓународното право, но исто така е секогаш неподготвена за нечесен и навредлив компромис, вели шефот на грчката дипломатија Никос Дендиас во обраќањето за време на настан организиран од ...