TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕУ и САД го осудија насилството на протестите во Тирана

А1 On - 16.02.2019

Делегацијата на ЕУ во Тирана, во име на амбасадорите на земјите членки на Унијата, и Амбасадата на САД го осудија насилството на денешните антивладни протести и апелираат „страните да се воздржат од насилство“.

ОБСЕ апелира на мирни протести во Тирана, Амбасадата на САД повика да се избегнува собирот

А1 On - 15.02.2019

По предупредувањата на албанската полиција за можни обиди за дестабилизација за време на утрешните ативладини протести и заострената реторка на опозициските лидери, со апел за мирни протести, „што е демократско право“, се јави мисијата на ОБСЕ во ...

ЕУ и САД го осудија насилството на протестите во Тирана

Вечер - 16.02.2019

Делегацијата на ЕУ во Тирана, во име на амбасадорите на земјите членки на Унијата, и Амбасадата на САД го осудија насилството на денешните антивладни протести и апелираат „страните да се воздржат од насилство“.

ОБСЕ апелира на мирни протести во Тирана, Амбасадата на САД повика да се избегнува собирот

Нова ТВ - 15.02.2019

По предупредувањата на албанската полиција за можни обиди за дестабилизација за време на утрешните ативладини протести и заострената реторка на опозициските лидери, со апел за мирни протести, „што е демократско право“, се јави мисијата на ОБСЕ во ...

ЕУ и САД го осудија насилството на протестите во Тирана

Алфа - 16.02.2019

Делегацијата на ЕУ во Тирана, во име на амбасадорите на земјите членки на Унијата, и Амбасадата на САД го осудија насилството на денешните антивладни протести и апелираат „страните да се воздржат од насилство“.

ОБСЕ апелира на мирни протести во Тирана, Амбасадата на САД повика да се избегнува собирот

Н.Македонија - 15.02.2019

По предупредувањата на албанската полиција за можни обиди за дестабилизација за време на утрешните ативладини протести и заострената реторка на опозициските лидери, со апел за мирни протести, „што е демократско право“, се јави мисијата на ОБСЕ во ...

ЕУ и САД го осудија насилството на протестите во Тирана

Н.Македонија - 16.02.2019

Делегацијата на ЕУ во Тирана, во име на амбасадорите на земјите членки на Унијата, и Амбасадата на САД го осудија насилството на денешните антивладни протести и апелираат „страните да се воздржат од насилство“.

ОБСЕ апелира на мирни протести во Тирана, Амбасадата на САД повика да се избегнува собирот

Опсервер - 16.02.2019

По предупредувањата на албанската полиција за можни обиди за дестабилизација за време на утрешните ативладини протести и заострената реторка на опозициските лидери, со апел за мирни протести, „што е демократско право“, се јави мисијата на ОБСЕ во ...

ЕУ и САД го осудија насилството на протестите во Тирана

Опсервер - 16.02.2019

Делегацијата на ЕУ во Тирана, во име на амбасадорите на земјите членки на Унијата, и Амбасадата на САД го осудија насилството на денешните антивладни протести и апелираат „страните да се воздржат од насилство“.