TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меѓународен филозофски дијалог „Исток - Запад“

Канал5 - 04.10.2017

Меѓународен филозофски дијалог „Исток - Запад“ третпат ќе се одржи денеска во Скопје, во организација на Македонската академија на науките и уметностите, Меѓународниот славјански универзитет „Гаврил Романович Державин“ и Филозофското друштво на ...

Меѓународен филозофски дијалог „Исток – Запад“

А1 On - 04.10.2017

Меѓународен филозофски дијалог „Исток – Запад“ третпат ќе се одржи денеска во Скопје, во организација на Македонската академија на науките и уметностите, Меѓународниот славјански универзитет „Гаврил Романович Державин“ и Филозофското друштво на ...

Филозофијата на образованието тема на собирот „Исток – Запад“ во Скопје, Битола и Охрид

Радио МОФ - 03.10.2017

Филозофија на образованието и филозофија во образованието е годинешната тема на третиот меѓународен философски дијалог „Исток – Запад“ кој од утре до петок се одржува во три македонски градови.