TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Калилзад: САД не извршија доволен притисок врз претседателот Гани за поделба на власта со талибанците

Опсервер - 25.10.2021

– САД не извршија доволно голем притисок врз поранешниот авганистански претседател Ашраф Гани да се согласи за поделба на власта со талибанците, се пожали на Си-Ен-Ен доскорешниот американски специјален пратеник за Авганистан, Зелмај Калилзад, кој ...

Калилзад: САД не извршија доволен притисок врз претседателот Гани за поделба на власта со талибанците

24Инфо - 25.10.2021

САД не извршија доволно голем притисок врз поранешниот авганистански претседател Ашраф Гани да се согласи за поделба на власта со талибанците, се пожали на Си-Ен-Ен доскорешниот американски специјален пратеник за Авганистан, Зелмај Калилзад, кој ...

Калилзад: САД не извршија доволно притисок врз Гани за поделба на власта со талибанците

Денешен - 25.10.2021

САД не извршија доволно голем притисок врз поранешниот авганистански претседател Ашраф Гани да се согласи за поделба на власта со талибанците, се пожали на Си-Ен-Ен доскорешниот американски специјален пратеник за Авганистан, Зелмај Калилзад, кој ...

Калилзад: САД не извршија доволен притисок врз претседателот Гани за поделба на власта со талибанците

MakPress - 25.10.2021

САД не извршија доволно голем притисок врз поранешниот авганистански претседател Ашраф Гани да се согласи за поделба на власта со талибанците, се пожали на Си-Ен-Ен доскорешниот американски специјален пратеник за Авганистан, Зелмај Калилзад, кој ...