TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Канал5 - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Групацијата ја удвои нето добивката во првата половина од 2022 година

Банкарство.мк - 15.08.2022

НЛБ Групацијата во првата половина од 2022 година оствари нето добивка од 287 милиони евра, што е за 105% повеќе во однос на истиот период лани. За силниот раст на нето добивката најмногу придонесоа позитивните ефекти поврзани со аквизицијата на Н ...

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Црнобело - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Бизнис Вести - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

еМагазин - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Скопје инфо - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Фактор - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEAFinance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Пари - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НАЈДОБРА БАНКА ВО МАКЕДОНИЈА Престижната награда по шести пат заврши во рацете на НЛБ

+инфо - 15.08.2022

ЕМЕА Finance e реномиран магазин кој во финансискиот свет е познат како „независен глас на финансиската заедница, нејзините клиенти и партнери“ во регионите на Централна и Источна Европа, Блискиот Исток и Африка.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Денар - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за најдобра банка во Македонија

Нетпрес - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје шести пат прогласена за најдобра банка во државава

Независен - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Банкарство.мк - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“ .

НЛБ Банка Скопје шести пат прогласена за Најдобра банка во државава

Во Центар - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје шести пат прогласена за Најдобра банка во државава

Вечер Прес - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Иновативност - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

365 - 15.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.

НЛБ Банка Скопје по шести пат прогласена за Најдобра банка во Македонија

Макфакс - 16.08.2022

На годинешните 14-ти „Европски банкарски награди“ (Europe Banking Awards), што ги доделува реномираниот магазин EMEA Finance, НЛБ Банка Скопје ја доби наградата „Најдобра банка во Македонија за 2021 година“.