TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Елези-Касами: Поднесени 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

24Инфо - 22.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на средбата помеѓу заменик министерката за финансии Ширет Елези и директорката на ...

Елези-Касами: Голем интерес за приватизација на државно земјиште, поднесени 9.000 нови барања

Макфакс - 22.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на средбата помеѓу заменик министерката за финансии Ширет Елези и директорката на ...

Голем интерес за приватизација на државно земјиште, поднесени 9.000 нови барања

CivilMedia - 22.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на средбата помеѓу заменик министерката за финансии Ширет Елези и директорката на ...

Поднесени 9.000 нови барања за приватизација на дворните места

Вечер - 22.07.2019

Над 9.000 нови барања за откуп на дворните места се поднесени откако лани беше дадена нова можност граѓаните да го приватизираат државното земјиште, информираат од Министерството за фианнсии.

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Опсервер - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Голем интерес за приватизација државно земјиште, поднесени 9.000 нови барања

Н.Македонија - 22.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на средбата помеѓу заменик министерката за финансии Ширет Елези и директорката на ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Press24 - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

+инфо - 22.07.2019

Заменик министерката Елези изјави дека давањето нов рок за поднесување на барања за приватизација до крајот на 2021 година, било во насока да се излезе во пресрет на граѓаните кои по истекување на рокот во 2014 година не можеле да си го ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Локално - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Независен - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Либертас - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Елези-Касами: Голем интерес за приватизација на државно земјиште, поднесени 9.000 нови барања

Точка - 22.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на средбата помеѓу заменик-министерката за финансии, Ширет Елези, и директорката на ...

За една година над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

МКД - 22.07.2019

Откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања за приватизација на државното земјиште има голем интерес кај граѓаните, па во овој период поднесени се над 9.000 барања.

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

ТВ21 - 22.07.2019

Како што соопшти Министерството за финансии, на средбата било посочено дека забрзано се работи на решавање на сите поднесени барања, при што има околу 11.400 нови решени предмети. Заменик министерката Елези изјави дека давањето нов рок за ...

Елези-Касами: Поднесени 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Слободен Печат - 22.07.2019

Преку 9.000 барања се поднесени во овој период, а исто така забрзано се работи на решавање на сите поднесени предмети, со околу 11.400 нови решени предмети. Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

1tv - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Елези-Касами: Голем интерес за приватизација државно земјиште, поднесени 9.000 нови барања

ММС - 22.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на средбата помеѓу заменик министерката за финансии Ширет Елези и директорката на ...

Елези-Касами: Поднесени 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

iPortal - 22.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на средбата помеѓу заменик министерката за финансии Ширет Елези и директорката на ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Сител - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Алфа - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

24 Вести - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Над 9.000 нови барања се поднесени за приватизирање на државно земјиште

MakPress - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште, што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Поднесени над 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Канал5 - 22.07.2019

Во изминатиов период се поднесени преку 9.000 барања за приватизација на државното земјиште Што укажува дека кај граѓаните постои голем интерес за оваа приватизација, откако минатата година беше дадена нова можност за поднесување барања, беше ...

Голем интерес за приватизација државно земјиште, поднесени 9.000 нови барања

Кумановски м. - 22.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на средбата помеѓу заменик министерката за финансии Ширет Елези и директорката на ...

Елези-Касами: Голем интерес за приватизација на државно земјиште, поднесени над 9.000 нови барања

Gostivarpress.mk - 22.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато денеска на средбата помеѓу заменик-министерката за финансии, Ширет Елези, и директорката на ...

Поднесени 9.000 нови барања за приватизација на државно земјиште

Бизнис Вести - 23.07.2019

Голем интерес кај граѓаните за приватизација на државното земјиште, откако минатата година беше дадена нова можност да се поднесуваат барања, беше истакнато вчера на средбата помеѓу заменик министерката за финансии Ширет Елези и директорката на ...