TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од 25 јануари до 5 февруари: Прва зимска онлајн школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и ...

Слободен Печат - 18.01.2021

Од 25 јануари до 5 февруари ќе се одржи првата онлајн Зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура (МСМЈЛК) при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” . Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура ...

Прва зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура

Канал5 - 18.01.2021

Од 25 јануари до 5 февруари 2021 онлајн ќе се одржува првата Зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура (МСМЈЛК) при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј".

Прва зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура

24Инфо - 18.01.2021

Од 25 јануари до 5 февруари 2021 онлајн ќе се одржува првата Зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура (МСМЈЛК) при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј”.

52 учесници од 16 земји на првата зимска школа за македонски јазик, литература и култура

Макфакс - 18.01.2021

Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура (МСМЈЛК) при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје (УКИМ), како една од релевантните институции што се дел од националната платформа за одбележување на 100-годишнината од раѓање ...

Меѓународен семинар за македонски јазик: На првата зимска школа ќе има учесници од 16 земји

Факултети - 18.01.2021

Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура (МСМЈЛК) при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје (УКИМ), како една од релевантните институции што се дел од националната платформа за одбележување на 100-годишнината од раѓање ...

Прва зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура

Опсервер - 18.01.2021

– Од 25 јануари до 5 февруари 2021 онлајн ќе се одржува првата Зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура (МСМЈЛК) при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“.

Прва зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура

МКД - 18.01.2021

Од 25 јануари до 5 февруари 2021 онлајн ќе се одржува првата Зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура (МСМЈЛК) при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, со што ќе почне прославата на големиот јубилеј – 100 ...

Во чест на великанот Блаже Конески, Прва зимска школа на МСМЈЛК при УКИМ: Ректорот Јанкуловски ќе се обрати пред 52 ...

Фактор - 18.01.2021

Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура (МСМЈЛК) при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје (УКИМ), како една од релевантните институции што се дел од националната платформа за одбележување на 100-годишнината од раѓање ...

Прва онлајн Зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура

PressingTV - 18.01.2021

Од 25 јануари до 5 февруари ќе се одржи првата онлајн Зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура (МСМЈЛК) при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј”. Меѓународниот семинар за македонски јазик, литература и култура ...