TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во вторник повик за субвенции за чистење оџаци – аплицирајте онлајн

Бизнис Вести - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник (20.04.2021 година) ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење оџаци – аплицирајте онлајн

Црнобело - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник (20.04.2021 година) ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Аплицирајте онлајн: Објавен повик за субвенции за чистење оџаци

Скопје инфо - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник (20.04.2021 година) ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење на оџаци, може да се аплицира онлајн

Независен - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник нареднава неддела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење на оџаци

Lider - 18.04.2021

Граѓаните треба да ангажираат лиценцирана фирма, а според нивниот ценовник чистењето на оџаци чини од 1.200 до 1.500 денари Градот Скопје во вторник нареднава неддела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на ...

Во вторник повик за субвенции за чистење на оџаци, може да се аплицира онлајн

Слободен Печат - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник нареднава неддела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Граѓаните онлајн ќе можат да аплицираат за чистење оџаци

Локално - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник (20.04.2021 година) ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење на оџаци, може да се аплицира онлајн

Frontline - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник нареднава неддела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење на оџаци, може да се аплицира онлајн

Опсервер - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник нареднава неддела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење оџаци – аплицирајте онлајн

24Инфо - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник (20.04.2021 година) ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

ПРОЕКТИТЕ НА ШИЛЕГОВ: Од вторник повик за субвенции за чистење на оџаци во Скопје

Денешен - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник нареднава неддела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење на оџаци, може да се аплицира онлајн

ТВ21 - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник нареднава неддела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење на оџаци, може да се аплицира онлајн

Либертас - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник нареднава неддела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење оџаци – аплицирајте онлајн

MTM - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник (20.04.2021 година) ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење на оџаци, може да се аплицира онлајн

Канал5 - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник нареднава неддела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник почнува пријавувањето за субвенции за чистење оџаци – аплицирајте онлајн

Скопско Ехо - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник (20.04.2021 година) ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење оџаци – аплицирајте онлајн

MakPress - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник (20.04.2021 година) ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.

Во вторник повик за субвенции за чистење на оџаци, може да се аплицира онлајн

Вечер Прес - 18.04.2021

Градот Скопје во вторник нареднава недела ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2021 година. Новитет на овој повик е можноста граѓаните да аплицират онлајн.