TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Деновиве започна реализација на изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

24Инфо - 24.04.2019

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе ...

Започната е првата фаза од изградбата на булевар „АСНОМ"

MTM - 24.04.2019

Градот Скопје ја заврши постапката и започната е првата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ", од мостот „Близнаци" до реката Вардар што се очекува да биде готов до крајот на годинава. За ова информира градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов ...

Почна изградбата на булеварот АСНОМ

Макфакс - 24.04.2019

Почна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булеварот АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од трите фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе биде ...

Започната е изградба на булеварот „АСНОМ“

Слободен Печат - 24.04.2019

За ова информира градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска, додавајќи дека оваа есен ќе започне изградбата на мостот кон Ќерамидница. Градот Скопје ја заврши постапката и започната е првата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ”, од ...

Шилегов: Изградбата на нов мост на Вардар во Аеродром е само еден од многуте проекти кои ќе ги реализираме годинава

Press24 - 24.04.2019

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе ...

Шилегов: Се гради првата фаза од булеварот АСНОМ, а есенва го почнуваме и мостот кон Ќерамидница

Вечер Прес - 24.04.2019

Започна првата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, од мостот „Близнаци“ до реката Вардар што се очекува да биде готов до крајот на годинава, информира вчера скопскиот градоначалник Петре Шилегов, додавајќи дека оваа есен ќе започне изградбата ...

Се проширува булеварот АСНОМ

+инфо - 24.04.2019

Првата фаза од изградбата на булеварот АСНОМ треба да заврши за 6 месеци, за што се планира да бидат потрошени околу 50,6 милиони денари. Започна проширувањето на булеварот АСНОМ по што ќе следува изградбата на мост на реката Вардар како дел од ...

Шилегов: Изградбата на нов мост на Вардар во Аеродром е само еден од многуте проекти кои ќе ги реализираме годинава

Скопје инфо - 24.04.2019

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе ...

Деновиве Започна реализацијата на проектот за изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

Бизнис Вести - 24.04.2019

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе ...

Започна да се гради нов мост на Вардар во Аеродром

MakPress - 24.04.2019

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе ...

Започна реализацијата на проектот за изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

Скопје1 - 24.04.2019

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе ...

Деновиве започна реализацијата на проектот за изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

Centar - 24.04.2019

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе ...

Проширување на булеварот АСНОМ, а втора фаза изградба на мостотот преку Вардар

Порта 3 - 25.04.2019

Град Скопје вели дека ќе го изгради капиталниот проект за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булеварот АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Со реализација на овој кпроект ќе се добие брзо, безбедно и модерно сообраќајно ...