TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ја купуваме најскапата храна од 70 -тите години на минатиот век

Локално - 16.09.2021

За владите ширум светот, поскапувањето на храната во нивната земја може да има висока политичка цена. Прашањето е дали можат да сторат доволно за да спречат нејзино плаќање, пишува „Блумберг“ во својата анализа.

Цената на храната вртоглаво расте

Република - 16.09.2021

За владите ширум светот, поскапувањето на храната во нивната земја може да има висока политичка цена. Прашањето е дали можат да сторат доволно за да спречат нејзино поскапување, пишува „Блумберг“ во својата анализа.

Купуваме најскапа храна од 70-тите години, па наваму

Нетпрес - 16.09.2021

За владите ширум светот, поскапувањето на храната во нивната земја може да има висока политичка цена. Прашањето е дали можат да сторат доволно за да спречат нејзино плаќање, пишува „Блумберг“ во својата анализа.

УДАР ЗА МНОГУ ДРЖАВИ И ВЛАДИ: Купуваме најскапа храна од 70-тите години, па наваму

Фактор - 16.09.2021

Купуваме најскапа храна од 70-тите години, па наваму. Ова е удар за многу држави Влади. Светските цени на храните се околу 33 отсто повисоки во август, во споредба со една година претходно, покажуваат податоците на Организацијата на ООН за исхрана и ...

Цената на храната вртоглаво расте

Lider - 16.09.2021

Така, во моментов светот ги купува најскапите прехранбени производи од 70 -тите години. За владите ширум светот, поскапувањето на храната во нивната земја може да има висока политичка цена.