TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мачињата и кучињата го топат стресот на газдите

Курир - 19.07.2019

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, а го спроведе Вашингтонскиот државен универзитет.

Истражување: Мачињата и кучињата го убиваат стресот

+инфо - 19.07.2019

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, а го спроведе Вашингтонскиот државен универзитет.

Истражување: Мачињата и кучињата го убиваат стресот

Опсервер - 19.07.2019

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, а го спроведе Вашингтонскиот државен универзитет.

Мачињата и кучињата го убиваат стресот

MakPress - 19.07.2019

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, а го спроведе Вашингтонскиот државен универзитет.

Истражување: Мачињата и кучињата го убиваат стресот

Либертас - 19.07.2019

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, а го спроведе Вашингтонскиот државен универзитет.

Истражување во САД: Мачињата и кучињата го топат стресот на газдите

Денешен - 19.07.2019

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, а го спроведе Вашингтонскиот државен универзитет.

Истражување: Aко сакате да живеете без стрес купете си милениче

PressingTV - 19.07.2019

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, а го спроведе Вашингтонскиот државен универзитет.

Мачињата и кучињата го топат стресот на газдите

Пулс24 - 20.07.2019

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, а го спроведе Вашингтонскиот државен универзитет.

Истражување: Мачињата и кучињата го убиваат стресот

Локално - 20.07.2019

Само 10 минути дружење дневно со своето милениче – маче или куче може значително да го намали стресот, односно хормонот што го предизвикува, покажа истражување во кое учествуваа 294 студенти, а го спроведе Вашингтонскиот државен универзитет.