TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев го запали Фејсбук: Во интервју за грчка телевизија изјави дека сме ја присвојувале туѓата историја ВИДЕО

+инфо - 21.07.2019

Премиерот Зоран Заев во интервјуто објавено на грчката телевизија Алфа, а направено во Скопје, три дена пред изборите во Грција говори за точките регулирани со договорот со Грција, во однос на јазикот и словенските корени.

Заев: Светска, балканска и туѓа историја присвојувавме како своја

Република - 21.07.2019

Премиерот Зоран Заев во интервјуто објавено на грчката телевизија Алфа, а направено во Скопје, три дена пред изборите во Грција говори за точките регулирани со договорот со Грција, во однос на јазикот и словенските корени.

ВИДЕО: Заев за грчката телевизија Алфа – Сме присвојувале туѓата историја !!!

ММС - 22.07.2019

Премиерот Зоран Заев во интервјуто објавено на грчката телевизија Алфа, а направено во Скопје, три дена пред изборите во Грција говори за точките регулирани со договорот со Грција, во однос на јазикот и словенските корени.

Заев тврди дека Македонија крадела историја од соседите (ВИДЕО)

Expres - 22.07.2019

Премиерот Зоран Заев во интервјуто објавено на грчката телевизија Алфа, а направено во Скопје, вели дека Македонија ја крадела светската и балканската историја како наша, македонска. “Во минатото обидот да се промени и извитопери нашата историја со ...