TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трамп и 9/11: Авторите на Симпсонови конечно откриле како ја “предвидуваат иднината”

Точка - 22.07.2019

Анимираното семејство Симпсон повеќе од 30 години ги забавува гледачите ширум светот, а неговите автори поставија стандарди за останатите аниминирани ситком серии поради гостувањето на бројни славни личности и повремените предвидувања на иднината.

Како „Сипсонови“ го предвидоа Трамп и нападот од 11 септември 2001?

Опсервер - 22.07.2019

Цртаната серија „Симпсонови“ го забавува светот веќе 30 години и една од најзагадочните тривијалности околу ова шоу е тоа дека неколкупати, преку сатирата или некоја споредна случка, предвидуваат значајни настани на кои светот ќе стане сведок многу ...

Како „Симпсонови“ го предвидоа Трамп и нападот од 11 септември 2001?

Факултети - 22.07.2019

Цртаната серија „Симпсонови“ го забавува светот веќе 30 години и една од најзагадочните тривијалности околу ова шоу е тоа дека неколкупати, преку сатирата или некоја споредна случка, предвидуваат значајни настани на кои светот ќе стане сведок многу ...

Како „Симпсонови“ го предвидоа Трамп и нападот од 11 септември 2001?

MakPress - 22.07.2019

Цртаната серија „Симпсонови“ го забавува светот веќе 30 години и една од најзагадочните тривијалности околу ова шоу е тоа дека неколкупати, преку сатирата или некоја споредна случка, предвидуваат значајни настани на кои светот ќе стане сведок многу ...

Пророштво на „Сипсонови“: Го предвидоа Трамп и нападот од 11 септември 2001?

Денешен - 22.07.2019

Цртаната серија „Симпсонови“ го забавува светот веќе 30 години и една од најзагадочните тривијалности околу ова шоу е тоа дека неколкупати, преку сатирата или некоја споредна случка, предвидуваат значајни настани на кои светот ќе стане сведок многу ...

Пророштво на „Симпсонови“: Го предвидоа Трамп и нападот од 11 септември 2001?

Курир - 22.07.2019

Цртаната серија „Симпсонови“ го забавува светот веќе 30 години и една од најзагадочните тривијалности околу ова шоу е тоа дека неколкупати, преку сатирата или некоја споредна случка, предвидуваат значајни настани на кои светот ќе стане сведок многу ...