TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еко-акција во близина на ТЦ „Сити Мол”

Слободен Печат - 05.03.2019

Комуналните служби на Општина Карпош утринава исчистија поголема количина на отпад во близина на ТЦ „Скопје Сити Мол“. За оваа локација постоеја повеќе пријави на граѓани на социјалните мрежи.

Исчистена поголема количина на отпад во близина на ТЦ „Сити Мол“

Скопје инфо - 05.03.2019

Комуналните служби на Општина Карпош утринава исчистија поголема количина на отпад во близина на ТЦ „Скопје Сити Мол“. За оваа локација постоеја повеќе пријави на граѓани на социјалните мрежи.