TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

Канал5 - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија.

САД реагираа поради наводите за мешање во гласањето во Македонија

Макфакс - 24.10.2018

Американскиот Стејт Департмент ги оцени како неразумни и лажни обвинувањата на Русија дека САД биле вмешани во недамнешното гласање во македонското Собрание за уставните измени. „Обвинувањата дека претставници на американската Амбасада во Скопје ...

САД: Лажни обвинувања за вмешаност во гласањето во Собранието

Фактор - 23.10.2018

Ирационален и лажни се обвинувања на Москва дека официјални лица од Амбасадата на САД учествувале во процесот на гласање во македонскиот законодавен дом, гласи најновото соопштение од Вашингтон по обвинувањата од Москва.

Стејт департмент: Прашајте ги пратениците како се решиле „за“, а не Русите

+инфо - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва за мешање во гласањето во Собранието се неразумни и лажни

1tv - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт Департмент до Москва: Обвинувањата се обид за пропаганда

Нова ТВ - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

24Инфо - 24.10.2018

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва за вмешаност на САД во гласањето во Парламентот се неразумни и лажни

Слободен Печат - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата дека претставници на Американската амбасада биле инволвирани во процесот на гласање во ...

Стандард - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

Локално - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

Press24 - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва дека САД се вмешани во гласањето во Собранието се неразумни и лажни

Фокус - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

Алфа - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

САД: Тврдењата на Москва за американско мешање во Македонија се неразумни и лажни

Н.Македонија - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

САД: Неразумни и лажни се руските тврдења дека сме вмешани во гласањето во Македонија

МКД - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ: Лажни се тврдењата на Москва дека САД се мешаа во гласањето за Северна

Денешен - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент:Руското обвинување дека САД се вмешани во гласањето за уставни измени се пропаганда

Вечер Прес - 24.10.2018

Обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за отпочнување со уставните измени во земјата за Американскиот Стејт департмент се неразумни и обид за ...

САД отфрлаат вмешаност во гласањето за уставни промени

Курир - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

Независен - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

Телма - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент; Лажни тврдења од Москва за вмешаност на САД во гласањето во Парламентот

Алсат-М - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се усвои предлогот за отпочнување со уставните ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

А1 On - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

„Стејт департмент“: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

еМагазин - 24.10.2018

Американскиот „Стејт департмент“ ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Американскиот Стејт департмент отцени дека тврдењата на Русија се неразумни и лажни

MTM - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

САД: Руските тврдења дека сме се мешале во гласањето во Парламентот се дезинформации

Мета - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

САД отфрлаат вмешаност во гласањето за уставни промени

Нетпрес - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Тврдењата на Москва се неразумни и лажни, тврди Стејт департментот

Пулс24 - 24.10.2018

Обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за отпочнување со Уставните измени во земјата американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва се неразумни и лажни

24 Вести - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Лажни се тврдењата од Москва за влијание на САД врз гласањето во македонското Собрание

ТВ21 - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Тврдењата на Москва за мешање во гласањето во Собранието се неразумни и лажни

Либертас - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...

Стејт департмент: Лажни се тврдењата од Москва за влијание на САД врз гласањето во македонското Собрание

4NEWS - 24.10.2018

Американскиот Стејт департмент ги оцени како неразумни и како обид за дезинформација и пропаганда, обвинувањата на Русија дека САД се инволвирани во неодамнешното гласање во Парламентот на Република Македонија со кое се даде зелено светло за ...