TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анкета: Четвртина од Србите ги сметаат Македонците за најблиски

360 степени - 29.06.2022

Едно од прашањата се однесувало на тоа кој народ граѓаните на Србија го сметаат за најблизок, кога е во прашање опкружувањето, а секој трет испитаник рекол дека тоа се Црногорците, четвртина ги сметаат Македонци за најблиски и петтина од ...

Истражување: Четвртина од Србите го сметаат македонскиот народ за најблизок

Локално - 29.06.2022

Во јавното мислење на Србија доминира мислењето дека Русија е нивниот најважен надворешно-политички партнер, а 80 отсто од граѓаните не се согласуваат со ставот дека нивната земја треба да воведе санкции кон Русија, покажа најновото истражување на ...

Анкета: Четвртина од Србите ги сметаат Македонците за најблиски

Либертас - 29.06.2022

Едно од прашањата се однесувало на тоа кој народ граѓаните на Србија го сметаат за најблизок, кога е во прашање опкружувањето, а секој трет испитаник рекол дека тоа се Црногорците, четвртина ги сметаат Македонци за најблиски и петтина од ...