TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во потрагата по чудовиштето од Лох Нес, ќе се бара помош и од НАСА

Вечер Прес - 12.04.2024

Центарот Лох Нес побара помош од американската Национална аеронаутичка и вселенска администрација (НАСА) во нова потрага по чудовиштето од Лох Нес во Шкотска. Оттаму додаваат дека се надеваат оти центарот со помош на социјалните мрежи ќе допре до ...

Шкотите сакаат да ја ангажираат НАСА да го бара „чудовиштето“ од Лох Нес

Алсат-М - 12.04.2024

Легендарното чудовиште од Лох Нес, „Неси“, одамна ја зароби фантазијата на многумина ширум светот, а сега потрагата за разоткривање на мистеријата се интензивираше со плановите да се користи напредна технологија во ловот.

Шкотите сакаат да ја ангажираат НАСА да го бара „чудовиштето“ од Лох Нес

Zoom - 12.04.2024

Легендарното чудовиште од Лох Нес, „Неси“, одамна ја зароби фантазијата на многумина ширум светот, а сега потрагата за разоткривање на мистеријата се интензивираше со плановите да се користи напредна технологија во ловот.