TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оженет човек лажирал дека е заразен со коронавирус за да избега со својата љубовница

Фактор - 25.09.2020

Оженет маж од 28 години од Индија неодамна заврши во голем број медиуми откако го излажа своето семејство дека има коронавирус, што го искористи како изговор за да избега со својата љубовница.

Ја излажал сопругата дека има коронавирус па ИЗБЕГАЛ СО ШВАЛЕРКАТА

Вечер - 25.09.2020

Индиец се најде на мета на медиумите откако го излажал своето семејство за инфекција со коронавирус, што ја искористил како изговор за да избега со својата љубовница. На 24 мај, Маниш Мишра од Нави Мумбаи и се јавил на сопругата велејќи дека е ...

Маж лажел дека има корона и дека ќе се убие,за да избега со љубовницата

Канал5 - 25.09.2020

Оженет маж на 28 години од Индија неодамна стана славен откако се открило дека го излажал своето семејство дека има коронавирус, како изговор за да избега со својата љубовница. На 24 јули, Маниш Мишра од Нави Мумбаи и се јавил на сопругата и и рекол ...