TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трамп џабе понуди кауција за Раперот Ејсап Роки, притворен во Шведска

Сакам да кажам - 21.07.2019

Американскиот претседател Доналд Трамп се слушна со шведскиот премиер Стефан Лувен за притворениот рапер Ејсап Роки и понуди лично да гарантира за неговата кауција, но во шведскиот правосуден систем не постои кауција.

Трамп: На Швеѓаните им кажав дека АСАП Роки нема да им побегне и се залагав за кауција

Макфакс - 20.07.2019

Додека очите на светската јавност се насочени кон тензиите со Иран, американскиот претседател, Доналд Трамп, интензивно се бави со случајот на раперот АСАП Роки кој е затворен во Шведска. „Имав многу добар и продуктивен телефонски разговор со ...