TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје: Нов простор за велосипедистите на улицата „Никола Карев“

Радио МОФ - 20.10.2020

На улицата „Никола Карев“ од четирите постојни сообраќајни ленти сега се направени три со што е обезбеден простор за велосипедистите, откако деновиве беше завршена реконструкцијата на улицата кај Железничката станица, информираат од Град Скопје.

Заврши реконструкцијата на улицата Никола Карев кај Железничка станица

Скопје инфо - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска Бригада, ...

Улицата Никола Карев пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

Макфакс - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска Бригада, ...

Улицата Никола Карев пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

Опсервер - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска Бригада, ...

Улицата Никола Карев пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

24Инфо - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска Бригада, ...

Улицата Никола Карев пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

Вечер - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар Трета македонска ...

Улицата Никола Карев пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

Магазин - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска Бригада, ...

Улицата Никола Карев пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

Скопје1 - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска Бригада, ...

Улицата „Никола Карев“ пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

А1 On - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица „Никола Карев“ кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска ...

Улицата „Никола Карев“ пуштена во сообраќај со обезбеден простор за велосипедистите

Вечер Прес - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица „Никола Карев“ кај Железничка станица. Од Градот информираат дека реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар „Кузман Јосифовски Питу“ до крстосницата со ...

Улицата „Никола Карев“ пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

MakPress - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска Бригада, ...

Улицата Никола Карев доби нов простор за велосипедистите

Локално - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. -Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска ...

Скопје: Улицата „Никола Карев“ пуштена за сообраќај, со нов простор за велосипедисти

Frontline - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар 3-та Македонска Бригада, ...

Улицата Никола Карев пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

Centar - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар Трета македонска ...

Улицата Никола Карев пуштена во сообраќај со нов простор за велосипедистите

MTM - 20.10.2020

Екипите на Град Скопје деновиве ја завршија реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Железничка станица. Реконструкцијата на потегот од крстосницата со булевар Кузман Јосифовски Питу до крстосницата со булевар Трета македонска ...