TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обновено игралиштето во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Сител - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје денеска беше пуштено во употреба реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“, спроведен од Младински образовен форум (МОФ).

Станарите од домот „Гоце Делчев“ добија реновирано фудбалско игралиште

Радио МОФ - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска беше пуштено во употреба реновираното фудбалско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“, спроведен од Младински образовен форум (МОФ), и поддржан од Фондацијата Отворено општество.

Обновено игралиштето во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Макфакс - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска беше пуштено во употреба реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“, спроведен од Младински образовен форум (МОФ).

Реставрирано и пуштено во употреба спортското игралиште во студентскиот дом „Гоце Делчев“

MTM - 22.07.2019

Студенти-членови на Младински образовен форум, со поддршка на Општина Карпош и Државен студентски дом Скопје – Скопје, спроведоа акција за реставрирање на спортското игралиште во дворот на студентскиот дом „Гоце Делчев“.

Студентскиот дом „Гоце Делчев“ доби реновирано игралиште

+инфо - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска ќе биде пуштено во функција реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“ спроведен од Младински образовен форум.

Реновирани диското и дворот

Вечер - 21.07.2019

Диското и задниот дел од дворот во студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“ се реновирани во студентска акција на членови на Младинскиот образовен форум што се спроведе од 1 до 18 месецов, во рамкитe на проектот „Студентски домови без корупција“.

Обновено игралиштето во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Студенти - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје денеска беше пуштено во употреба реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“, спроведен од Младински образовен форум (МОФ).

Обновено игралиштето во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Н.Македонија - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска беше пуштено во употреба реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“, спроведен од Младински образовен форум (МОФ).

Реставрирано и пуштено во употреба спортското игралиште во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Опсервер - 22.07.2019

Студенти-членови на Младински образовен форум, со поддршка на Општина Карпош и Државен студентски дом Скопје – Скопје, спроведоа акција за реставрирање на спортското игралиште во дворот на студентскиот дом „Гоце Делчев“.

Реновирано спортското игралиште во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Опсервер - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска ќе биде пуштено во функција реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“ спроведен од Младински образовен форум.

Обновено игралиштето во студентскиот дом „Гоце Делчев“

24Инфо - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска беше пуштено во употреба реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“, спроведен од Младински образовен форум (МОФ).

Студенти го реставрираа спортското игралиште во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Вечер - 22.07.2019

Студенти-членови на Младински образовен форум, со поддршка на Државниот студентски дом Скопје го реставрираа спортското игралиште во дворот на студентскиот дом „Гоце Делчев“. – Со оваа студентска акција се работеше на реновирање и на приспособнување ...

Реновирано спортското игралиште во студентскиот дом „Гоце Делчев“

24 Вести - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска ќе биде пуштено во функција реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“ спроведен од Младински образовен форум.

Реставрирано и пуштено во употреба спортското игралиште во студентскиот дом „Гоце Делчев“

MakPress - 22.07.2019

Студенти-членови на Младински образовен форум, со поддршка на Општина Карпош и Државен студентски дом Скопје – Скопје, спроведоа акција за реставрирање на спортското игралиште во дворот на студентскиот дом „Гоце Делчев“.

Реновирано спортското игралиште во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Скопје инфо - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска ќе биде пуштено во функција реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“ спроведен од Младински образовен форум.

Студентскиот дом „Гоце Делчев“ доби реновирано спортско игралиште

Слободен Печат - 22.07.2019

Игралиштето е обновено и целосно функционално, со кое студентите добиваат простор за спортски активности во текот на нивното домување во студентскиот дом „Гоце Делчев“ Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска ќе биде пуштено во функција ...

Реновирано спортското игралиште во студентскиот дом „Гоце Делчев"

Канал5 - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев" денеска ќе биде пуштено во функција реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција" спроведен од Младински образовен форум.

Реновирано спортското игралиште во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Независен - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска ќе биде пуштено во функција реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“ спроведен од Младински образовен форум.

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ ќе биде пуштено во функција реновираното спортско игралиште

MakPress - 22.07.2019

Во студентскиот дом „Гоце Делчев“ денеска ќе биде пуштено во функција реновираното спортско игралиште во рамки на проектот „Студентски домови без корупција“ спроведен од Младински образовен форум.