TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кејт Бланшет: Одморете се од социјалните мрежи

Вечер - 22.03.2019

Холивудската ѕвезда Кејт Бланшет смета дека има проблем да се исклучи од „светот на социјалните мрежи“, коишто како и целото општество денес, вршат „многу повеќе притисок на жените отколку на мажите“.

Бланшет: Одморете се од социјалните мрежи

MTM - 22.03.2019

Холивудската ѕвезда Кејт Бланшет смета дека има проблем да се исклучи од „светот на социјалните мрежи", коишто како и целото општество денес, вршат „многу повеќе притисок на жените отколку на мажите".