TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проф. Колозова за францускиот предлог: Европа се договара сама со себе како да преговара со нас

Слободен Печат - 29.06.2022

Универзитетската професорка Катерина Колозова смета дека немало никаков предлог до нас во однос на кревање на бугарското вето, за да го ...

Колозова за „францускиот предлог“: Европа се договара сама со себе

Press24 - 29.06.2022

Професорката Катерина Колозова на гостувањето во емисијата „Клик Плус“ на ТВ21 кажа дека немало никаков предлог до нас во однос на кревањето на бугарското вето, за да може да го одбиеме. Универзитетската професорка вели дека Европа сама со себе се ...

Колозова: Немало никаков предлог до нас за да го одбиеме, документот е генерална позиција на Европскиот совет

ТВ21 - 29.06.2022

Катерина Колозова вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека немало никаков предлог до нас за ние да го одбиеме. Според неа, документот е генерална позиција на Европскиот совет. „Немало никаков предлог до нас за ние да го одбиеме.

Колозова за францускиот предлог: Европа сама со себе се договара како ќе преговара со нас

Локално - 29.06.2022

Универзитетската професорка Катерина Колозова смета дека немало никаков предлог до нас во однос на кревање на бугарското вето, за да го одбиеме. -Документот се вика генерална позиција на Европскиот совет.