TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Отворен ден“ на УКИМ со концерт на студентите од ФМУ, дефиле и фолклорен настап

Радио МОФ - 17.08.2019

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, на 22 aвгуст органзира „Отворен ден“ за сите студенти. На настанот ќе бидат презентирани студиските програми на факултетите, ќе се презентираат активностите од студентите, центрите за кариера, алумни ...

„Отворен ден“ на УКИМ со концерт на студентите од ФМУ

Скопје инфо - 17.08.2019

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, на 22 aвгуст органзира „Отворен ден“ за сите студенти. На настанот ќе бидат презентирани студиските програми на факултетите, ќе се презентираат активностите од студентите, центрите за кариера, алумни ...

УКЛО подготвен за новите студенти: Обезбедени уписнини за 110 бруцоши

Факултети - 15.08.2019

Пред стартот на првиот уписен рок на 29 и 30 август 2019 г., Универзитетот „Св. Климент Охридски“– Битола ширум ги отвора вратите за новите студенти. Според Конкурсот, во академската 2019/2020 година има 2.935 слободни места, 1.575 во државната ...

УКЛО подготвен за уписите на новите студенти

Студенти - 15.08.2019

Од Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола информираат дека годинава нудат многу поволности за упис на идните студенти, како: стипендии, мобилности, финансиска и друга поддршка. „Годинава ќе може да се запишат 3.635 студенти, од нив 2.005 во ...

110 уписнини за идните бруцоши на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ во Битола

Тера - 16.08.2019

Пред стартот на првиот уписен рок на 29 и 30 август 2019 г., Универзитетот „Св. Климент Охридски“– Битола ширум ги отвора вратите за новите студенти. Според Конкурсот, во академската 2019/2020 година има 2.935 слободни места, 1.575 во државната ...