TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НСОН бара зголемување на платите на просветните работници

Локално - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.

И вработените во образование бараат од Владата поголеми плати

Нетпрес - 16.08.2019

„На 17 август пред зградата на Министерството за образование и наука ќе биде одржана прес конференција на која јавно ќе ги искажеме барањата на Независниот синдикат за образование и наука.

Независниот синдикат бара зголемување на платите на просветните работници

Фактор - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.

НСОН бара зголемување на платите на просветните работници

+инфо - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.

НСОН бара зголемување на платите на просветните работници

Фокус - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.

НСОН бара зголемување на платите на просветните работници

24Инфо - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.

Независниот синдикат за образование и наука бара зголемување на платите на просветните работници

А1 On - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.

НСОН бара зголемување на платите на просветните работници

Press24 - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.

НСОН бара зголемување на платите на просветните работници

Сител - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.

НСОН бара зголемување на платите на просветните работници

Канал5 - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.

НСОН бара зголемување на платите на просветните работници

Опсервер - 17.08.2019

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска ја поздрави одлуката на Владата и Министерството за труд и социјална политика да ја зголемат платата на вработените во градинките.