TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Макпетрол е единствената компанија во Македонија која на своите потрошувачи им нуди можност да користат дизел горива ...

Фокус - 12.06.2018

Макпетрол, како одговорна компанија, која пред се е ориентирана кон општеството и потрошувачите, веќе подолг период континуирано инвестира во развој на нови технологии и производи што ќе овозможат повисок квалитет и подобри перформанси за ...

Дизел горивата на Макпетрол се според стандардите на ЕУ

МКД - 12.06.2018

Во современата лабораторија на „Макпетрол" денеска беа презентирани новите дизел горива, Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel Bio Power. „Циклусот на инвестиции во нашите капацитети и производи е континуиран, а во изминатите неколку години и ...

Макпетрол промовира нови горива, Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel Bio Power

365 - 12.06.2018

Макпетрол е единствената компанија во Македонија која на своите потрошувачи им нуди можност да користат дизел горива според стандардите на Европската Унија Почитувани, Макпетрол, како одговорна компанија, која пред се е ориентирана кон општеството и ...

Макпетрол ги промовираше новите горива – Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel Bio Power

Либертас - 12.06.2018

Макпетрол, како одговорна компанија, која пред се е ориентирана кон општеството и потрошувачите, веќе подолг период континуирано инвестира во развој на нови технологии и производи што ќе овозможат повисок квалитет и подобри перформанси за ...

„Макпетрол“ ги промовираше новите горива Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel Bio Power

еМагазин - 12.06.2018

Макпетрол, како одговорна компанија, која пред се е ориентирана кон општеството и потрошувачите, веќе подолг период континуирано инвестира во развој на нови технологии и производи што ќе овозможат повисок квалитет и подобри перформанси за ...

Макпетрол промовираше нови горива, Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel Bio Power

Sky - 12.06.2018

– Макпетрол е единствената компанија во Македонија која на своите потрошувачи им нуди можност да користат дизел горива според стандардите на Европската Унија – Макпетрол, како одговорна компанија, која пред се е ориентирана кон општеството и ...

Макпетрол промовираше нови горива – Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel Bio Power

Smartportal - 12.06.2018

Макпетрол, како одговорна компанија, која пред се е ориентирана кон општеството и потрошувачите, веќе подолг период континуирано инвестира во развој на нови технологии и производи што ќе овозможат повисок квалитет и подобри перформанси за ...

Макпетрол ги промовираше новите горива – Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel Bio Power

А1 On - 12.06.2018

Макпетрол, како одговорна компанија, која пред се е ориентирана кон општеството и потрошувачите, веќе подолг период континуирано инвестира во развој на нови технологии и производи што ќе овозможат повисок квалитет и подобри перформанси за ...

Макпетрол ги промовираше новите горива – Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel Bio Power

iPortal - 12.06.2018

Макпетрол, како одговорна компанија, која пред се е ориентирана кон општеството и потрошувачите, веќе подолг период континуирано инвестира во развој на нови технологии и производи што ќе овозможат повисок квалитет и подобри перформанси за ...

Нови подобри дизел горива на пумпите на Макпетрол

Авто Плус - 13.06.2018

Макпетрол е единствената компанија во Македонија која на своите потрошувачи им нуди можност да користат дизел горива според стандардите на Европската Унија Макпетрол овозможи организирана посета на современата лабораторија каде претставници на ...

Нови горива од Макпетрол :: Според стандардите на Европската Унија

Авто Магазин - 13.06.2018

Ultra Diesel Green Power и Ultra Diesel Bio Power се новите горива од Макпетрол која е единствена компанија во Македонија која на своите потрошувачи им нуди можност да користат дизел горива според стандардите на Европската Унија.