TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТАЛОГОТ ОД КАФЕ ЧИНИ ЧУДА ЗА РАСТЕНИЈАТА! Ако се користи на овој начин, го забрзува растот на растенијата и ги штити од ...

Пулс24 - 18.04.2021

Можеби не сте знаеле дека оваа смеса, која обично ја фрламе по пиењето шолја кафе, може да биде многу корисна за нега на растенијата Градинарите објаснуваат како да ги користите остатоците од шолја кафе како ѓубриво или заштита на вашите цвеќиња.

ТАЛОГОТ ОД КАФЕ ЧИНИ ЧУДА ЗА РАСТЕНИЈАТА! Ако се користи на овој начин, го забрзува растот на растенијата и ги штити од ...

Попара - 17.04.2021

Можеби не сте знаеле дека оваа смеса, која обично ја фрламе по пиењето шолја кафе, може да биде многу корисна за нега на растенијата Градинарите објаснуваат како да ги користите остатоците од шолја кафе како ѓубриво или заштита на вашите цвеќиња.

Патот на кафето – од растение до подготовка

ТВ21 - 17.04.2021

Дали некогаш сте се запрашале што се случува од моментот кога растението кафе произведува плодови, па се до моментот кога истото го подготвуваме дома? За почетокот, сите знаеме дека кафето всушност потекнува од растението Кафе, но дали истото би го ...