TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Свежото време погодно за прибирање на родот во земјоделството

Курир - 23.09.2021

Намалување на температурите кои се невообичаени за овој период од годината, ќе им годат на земјоделците за прибирање на родот во градинарството на отворено, жетвата на пченката, добирањето на тутунот и неговото сушење, бербата на грозјето и овошките ...

Свежото време погодно за прибирање на родот во земјоделството

Канал5 - 23.09.2021

Останува проблемот со подготовките на почвата за раните есенски сеидби кои скоро е и невозможно да се изведаут, особено на незаорани стрништа. Намалување на температурите кои се невообичаени за овој период од годината, ќе им годат на земјоделците за ...

Свежото време погодно за прибирање на родот во земјоделството

Опсервер - 23.09.2021

– Намалување на температурите кои се невообичаени за овој период од годината, ќе им годат на земјоделците за прибирање на родот во градинарството на отворено, жетвата на пченката, добирањето на тутунот и неговото сушење, бербата на грозјето и ...

Свежото време погодно за прибирање на родот во земјоделството

24Инфо - 23.09.2021

Намалување на температурите кои се невообичаени за овој период од годината, ќе им годат на земјоделците за прибирање на родот во градинарството на отворено, жетвата на пченката, добирањето на тутунот и неговото сушење, бербата на грозјето и овошките ...

Свежото време погодно за прибирање на родот во земјоделството

Бизнис Вести - 23.09.2021

Намалување на температурите кои се невообичаени за овој период од годината, ќе им годат на земјоделците за прибирање на родот во градинарството на отворено, жетвата на пченката, добирањето на тутунот и неговото сушење, бербата на грозјето и овошките ...

Свежото време погодно за прибирање на родот во земјоделството

Алсат-М - 23.09.2021

Намалување на температурите кои се невообичаени за овој период од годината, ќе им годат на земјоделците за прибирање на родот во градинарството на отворено, жетвата на пченката, добирањето на тутунот и неговото сушење, бербата на грозјето и овошките ...

Свежото време погодно за прибирање на родот во земјоделството

Zoom - 23.09.2021

Намалување на температурите кои се невообичаени за овој период од годината, ќе им годат на земјоделците за прибирање на родот во градинарството на отворено, жетвата на пченката, добирањето на тутунот и неговото сушење, бербата на грозјето и овошките ...

Свежото време погодно за прибирање на родот во земјоделството

MakPress - 23.09.2021

Намалување на температурите кои се невообичаени за овој период од годината, ќе им годат на земјоделците за прибирање на родот во градинарството на отворено, жетвата на пченката, добирањето на тутунот и неговото сушење, бербата на грозјето и овошките ...