TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Секое прваче во Аеродром ќе добие по 3.500 денари од општината

Сакам да кажам - 21.06.2018

Општина Аеродром на секое прваче ќе му даде по 3.500 денари пред почетокот на учебната година. Градоначалникот Златко Марин вели дека целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за пред почетокот на школската година за новиот ученик ...

Општина Аеродром доделува по 3.500 денари за секое прваче

Макфакс - 20.06.2018

Општина Аеродром годинава за првпат доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. „Целта на проектот е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Колку пари ќе издвои Општина Аеродром за секое прваче од буџетот?

Фактор - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. - Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Општина Аеродром доделува по 3.500 денари за секое прваче

Бизнис Вести - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. „Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

По 3.500 денари за секое прваче во Општина Аеродром

Стандард - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. – Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Општина Аеродром доделува по 3.500 денари за секое прваче

iPortal - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. „Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Општина Аеродром ќе дава по 3.500 денари за секое прваче

Press24 - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. - Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

По 3.500 денари за секое прваче во Општина Аеродром

Локално - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. – Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Општина Аеродром доделува по 3.500 денари за секое прваче

Слободен Печат - 20.06.2018

Општина Аеродром годинава за првпат доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот буџет. „Целта на проектот е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

По 3.500 денари за секое прваче во Општина Аеродром

Н.Македонија - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. – Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

По 3.500 денари за секое прваче во Општина Аеродром

А1 On - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. – Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

По 3.500 денари за секое прваче во Општина Аеродром

Канал5 - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. - Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Општина Аеродром доделува по 3.500 денари за секое прваче

Денар - 20.06.2018

Општина Аеродром годинава за првпат доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот буџет. „Целта на проектот е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

По 3.500 денари за секое прваче во Општина Аеродром

Скопје инфо - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. - Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Општина Аеродром годинава доделува по 3.500 денари за секое прваче

Радио МОФ - 20.06.2018

Општина Аеродром годинава за првпат доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот буџет. Целта на проектот е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Општина Аеродром доделува по 3.500 денари за секое прваче

Точка - 20.06.2018

Општина Аеродром годинава за првпат доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот буџет. „Целта на проектот е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Од денеска родителите може да поднесат барање: По 3.500 денари за секое прваче во Аеродром

Република - 20.06.2018

Општина Аеродром годинава доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. Од денеска родителите на сите првачиња запишани во едно од училиштата на територијата на општината ...

ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊАТА ДО КРАЈОТ НА АВГУСТ: Општина Аеродром за прв пат доделува по 3.500 денари за секое прваче

Вечер Прес - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. „Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

По 3.500 денари за секое прваче во Општина Аеродром

МКД - 20.06.2018

Општина Аеродром за првпат оваа година доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец, за што општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. „Целта на овој проект е да се олеснат трошоците на родителите за новиот ученик во ...

Од денеска родителите може да добијaт по 3.500 денари за секое дете кое се зaпишaло во училиште

Скопје24 - 20.06.2018

Општина Аеродром годинава доделува по 3.500 денари за секој првоодделенец. За оваа цел, општината има издвоено 2.800.000 денари од сопствениот Буџет. Од денеска родителите на сите првачиња запишани во едно од училиштата на територијата на општината ...