TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Побрзо формирајте Влада, зошто ќе нема ни за плати – апелираат од Организацијата на работодавачи

Скопје24 - 09.08.2020

Заради што побрзо носење на нов сет антикризни мерки, Организацијата на работодавачи бара брзо формирање на Влада, . Ангел Димитров, Претседателот на Организација на работодавачи, вели дека посебно на удар е текстилната индустрија но и целата ...

Корона кризата го погоди текстилниот сектор

24 Вести - 09.08.2020

Брзо формирање на Влада за нов сет антикризни мерки бара бизнис секторот. Посебно на удар е текстилната индустрија. Бројот на новозаразени во државата постојано оди нагоре, бизнисот со шиење заштина опрема и маски стагнира, а работодавачите велат ...

Апел на работодавачите: Што поскоро нова Влада и нов сет антикризни мерки

Нова ТВ - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара што поскоро формирање на Влада и донесување на нов сет антикризни мерки, порача нејзиниот претседател Ангел Димитров кој потенцира дека особено на удар е текстилната индустрија.

Бизнис секторот бара брзо формирање на влада и нови антикризни мерки

Мета - 09.08.2020

Организацијата на работовачи на Македонија, ОРМ, бара што побрзо да се формира новата влада, со цел да се донесе нов сет антикризни мерки, посебно за текстилната индустрија која е на удар.

Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

Опсервер - 09.08.2020

Штип, 9 август () – Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

Сител - 09.08.2020

Организацијата на работодавачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира владата и да се донесат антикризни мерки

Независен - 09.08.2020

Организацијата на работодавачи на Македонија очекува успешни избори и брзо формирање стабилни институции за ефикасно справување со економските последици од Ковид-19 кризата: Ангел Димитров Организацијата на работодавачи бара брзо формирање на Влада, ...

Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

24Инфо - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира нова влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

А1 On - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Димитров: Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

Локално - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

Press24 - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Итно формирање на Влада и нов сет антикризни мерки, бараат работодавачите

360 степени - 09.08.2020

Формирање на Влада во најскоро време со цел носење на сет антикризни мерки, бара организацијата на работодавачи. Според претседателот, Ангел Димитров, посебно на удар е текстилната индустрија.

Итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки, бараат работодавачите

Либертас - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и нов сет антикризни мерки: Можни отпуштања

еМагазин - 09.08.2020

Организацијата на работодавачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

Канал5 - 09.08.2020

Организацијата на работодавачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

Frontline - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат нов сет антикризни мерки

Р.С.Европа - 09.08.2020

Организацијата на работодавачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Како што јави МИА, претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров изјавил дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

ММС - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат формирање на Влада: Оставени сме сами, а работниците се дома!

Фокус - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесе нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодвачите бараат брзо да формирање на Влада

Нетпрес - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира Влада и да донесе нов сет антикризни мерки

CivilMedia - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки, пренесува МИА. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Итно формирање на нова влада и сет антикризни мерки, бараат работодавачите

МКД - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира владата и да се донесат антикризни мерки

Скопје1 - 09.08.2020

Организацијата на работодавачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки, бараат работодавачите

Вечер Прес - 09.08.2020

Организацијата на работодавачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Работодавачите бараат итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки

Бизнис Вести - 09.08.2020

Штип, 9 август (МИА) – Организацијата на работовачи бара брзо формирање на Влада, со цел да се донесат нов сет антикризни мерки. Претседателот на Организација на работодавачи, Ангел Димитров вели дека посебно на удар е текстилната индустрија.

Итно да се формира нова Влада и да се донесе нов сет антикризни мерки, бараат работодавачите

+инфо - 09.08.2020

Димитров потенцира дека добро е што се објавија имињата на фирмите, кои ги злоупотребијa парите за работниците, а, како што вели, списокот покaжува дека големите текстилни компании немаат направено вакви злоупотреби.

ТЕШКО ЌЕ БИДЕ БЕЗ НОВ СЕТ МЕРКИ - работодавачите предупредуваат

Фактор - 09.08.2020

Организацијата на работовачи бара што поскоро формирање на Влада и донесување на нов сет антикризни мерки, порача нејзиниот претседател Ангел Димитров кој потенцира дека особено на удар е текстилната индустрија.