TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Источниот влез на Скопје од денеска е целосно обновен

Вечер Прес - 08.10.2020

За само 30 дена со забрзана динамика на реализација на градежните активности и деноноќно работење, реконструиран е булеварот „Александар Македонски“ во правец кон влезот на Скопје во должина од околу 5,3 километри и од денеска е пуштен во сообраќај.

Пуштен во сообраќај булеварот Александар Македонски -Источниот влез во Скопје

Магазин - 08.10.2020

За само 30 дена со забрзана динамика на реализација на градежните активности и деноноќно работење, реконструиран e булеварот Александар Македонски во правец кон влезот на Скопје во должина од околу 5,3 километри и од денеска е пуштен во сообраќај.

Заврши реконструкцијата: Пуштен во сообраќај булеварот „Александар Македонски“ за влез во Скопје

Слободен Печат - 08.10.2020

За само 30 дена со забрзана динамика на реализација на градежните активности, реконструиран e булеварот„ Александар Македонски“ во насока кон влезот на Скопје во должина од околу 5,3 километри и од вчера е пуштен во сообраќај .

Продолжениот викенд ќе биде искористен да се завршат градежните активности на улицата „11 октомври“, влезот во Скопје е ...

24Инфо - 08.10.2020

За време на продолжениот викенд се планира да биде завршена реконструкцијата на улицата „11 Октомври“ кај Зелено пазарче во централното градско подрачје. Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов најави дека денеска и утре ќе се асфалтира коловозот, ...

Викендов ќе ја завршиме улицата кај Зелено пазарче, влезот во Скопје е готов, вели Шилегов

Сакам да кажам - 08.10.2020

За време на продолжениот викенд ќе заврши реконструкцијата на улицата 11 Октомври кај Зелено пазарче. Овој потег почна да се прави минатата среда и оттогаш во центарот на градот се создаваат гужви, метеж и колони возила од Црвен крст до Рекорд.

Нетрпеливите возачи го претворија тротоарот во коловозна лента

Н.Македонија - 08.10.2020

Булеварот Александар Македонски стана слика и прилика за искажување на темпераментот и менталитетот на нашите возачи и учесници во сообраќајот. Амбиентот по должината на делницата на булеварот личи на „фестивал на балкански навредливи, безобразни ...

Реконструиран e булеварот Александар Македонски

Скопје инфо - 08.10.2020

За само 30 дена со забрзана динамика на реализација на градежните активности и деноноќно работење, реконструиран e булеварот Александар Македонски во правец кон влезот на Скопје во должина од околу 5,3 километри и од денеска е пуштен во сообраќај.