TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Патување со балон од Алјаска до работ на вселената

Факултети - 02.07.2020

Стартап-компанијата „Вселенска перспектива“ (Space Perspective), со седиште во Флорида, САД, сака да употреби напреден балон за да превезува туристи од површината на Алјаска до највисоките слоеви на атмосферата на нашата планета.

Вселенска перспектива: Со балон од Аљаска до небесната граница

Денешен - 01.07.2020

Нова фирма од Флорида, под назив „Вселенска перспектива“, има идеја – со напреден балон да врши тури од Земјината површина, поточно Аљаска, до највисоките слоеви на атмосферата. За таа цел би се користел Пацифички вселенски комплекс во градот ...

Со балон од Аљаска до небесната граница за 125.000 долари

Независен - 01.07.2020

Нова фирма од Флорида, под назив „Вселенска перспектива“, има идеја – со напреден балон да врши тури од Земјината површина, поточно Аљаска, до највисоките слоеви на атмосферата. За таа цел би се користел Пацифички вселенски комплекс во градот ...

Со балон од Аљаска до небесната граница

MakPress - 01.07.2020

Нова фирма од Флорида, под назив „Вселенска перспектива“, има идеја – со напреден балон да врши тури од Земјината површина, поточно Аљаска, до највисоките слоеви на атмосферата. За таа цел би се користел Пацифички вселенски комплекс во градот ...

Со балон од Аљаска до небесната граница за 125.000 долари

USB - 01.07.2020

Нова компанија од Флорида под името „Вселенска перспектива“ има идеја – со напреден балон да врши тури од Земјината површина, поточно Аљаска, до највисоките слоеви на атмосферата. За таа цел би се користел Пацифички вселенски комплекс во градот ...

Со балон од Аљаска до небесната граница

А1 On - 02.07.2020

Нова фирма од Флорида, под назив „Вселенска перспектива“, има идеја – со напреден балон да врши тури од Земјината површина, поточно Аљаска, до највисоките слоеви на атмосферата. За таа цел би се користел Пацифички вселенски комплекс во градот ...

Од сега тура со балон од Аљаска до небесната граница

Курир - 01.07.2020

Нова фирма од Флорида, под назив „Вселенска перспектива“, има идеја – со напреден балон да врши тури од Земјината површина, поточно Аљаска, до највисоките слоеви на атмосферата. За таа цел би се користел Пацифички вселенски комплекс во градот ...