TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влатко Стефановски со „Тафталиџе шафл“ номиниран за престижната награда „Импала“

Слободен Печат - 20.01.2021

Новиот албум „Тафталиџе шафл“ (Taftalidze Shuffle) на Влатко Стефановски е номиниран за наградата „Импала“. „Тафталиџе шафл“ е еден од 25-те номинирани албуми од сите делови на Европа кој е во издание на најголемата дискографска куќа во регионот – ...

Албумот „Taftalidze Shuffle“ на Влатко Стефановски номиниран за Европската награда Импалина

А1 On - 20.01.2021

Албумот на Влатко Стефановски – „Taftalidze Shuffle“, објавен за најголемата регионална дискографска куќа „Croatia Records“, е меѓу 25-те номинирани албуми од сите делови на Европа за единаесеттото издание на наградата Импалина за најдобар албум, ...

„Тафталиџе шафл“ на Влатко Стефановски номиниран за европската награда Импалина

Независен - 20.01.2021

Единаесеттото издание на наградата Импалина за најдобар албум носи 25 номинирани албуми од сите делови на Европа, докажувајќи уште еднаш разновидност на европската независна музичка сцена.

„Тафталиџе шафл“ на Влатко Стефановски номиниран за европската награда „Импала“

Точка - 20.01.2021

Албумот на познатиот македонски музичар Влатко Стефановски – „Тафталиџе шафл“ (Taftalidze Shuffle) се најде помеѓу 25-те номинирани албуми од сите делови на Европа за 11-то издание на наградата „Импала“.

Новиот албум на Влатко Стефановски номиниран за европската награда „Импала“

Макфакс - 20.01.2021

Единаесеттото издание на наградата Импала за најдобар албум носи 25 номинирани албуми од сите делови на Европа, докажувајќи уште еднаш разновидност на европската независна музичка сцена. Меѓу номинираните, кои беа избрани оваа година од членовите на ...

„Taftalidze Shuffle“, на Влатко Стефановски, номиниран за Европската награда Импала

+инфо - 20.01.2021

Единаесеттото издание на наградата Импалина за најдобар албум носи 25 номинирани албуми од сите делови на Европа, докажувајќи уште еднаш разновидност на европската независна музичка сцена.

Албумот „Taftalidze Shuffle“ на Влатко Стефановски номиниран за Европската награда Импалина

Опсервер - 20.01.2021

– Албумот на Влатко Стефановски – „ Taftalidze Shuffle“, објавен за најголемата регионална дискографска куќа „ Croatia Records “, е меѓу 25-те номинирани албуми од сите делови на Европа за единаесеттото издание на наградата Импалина за најдобар ...

Албумот „Taftalidze Shuffle“ на Влатко Стефановски номиниран за Европската награда Импалина

Либертас - 20.01.2021

Албумот на Влатко Стефановски – „ Taftalidze Shuffle“, објавен за најголемата регионална дискографска куќа „ Croatia Records “, е меѓу 25-те номинирани албуми од сите делови на Европа за единаесеттото издание на наградата Импалина за најдобар албум, ...

Албумот „Taftalidze Shuffle“ на Влатко Стефановски номиниран за Европската награда Импалина

MakPress - 20.01.2021

Албумот на Влатко Стефановски – „Taftalidze Shuffle“, објавен за најголемата регионална дискографска куќа „Croatia Records“, е меѓу 25-те номинирани албуми од сите делови на Европа за единаесеттото издание на наградата Импалина за најдобар албум, ...

Новиот албум на Влатко Стефановски номиниран за европската награда „Импала“

Денар - 20.01.2021

Единаесеттото издание на наградата „Импала“ за најдобар албум носи 25 номинирани албуми од сите делови на Европа докажувајќи уште еднаш разновидност на европската независна музичка сцена. Меѓу номинираните, кои беа избрани оваа година од членовите ...

(ФОТО) Албумот „Тафталиџе шафл“ на Влатко Стефановски номиниран за европската награда „Импала“

Екран - 20.01.2021

Со својот најнов проект нашиот светски познат музичар повтоно го сврте вниманието на себе… Албумот на познатиот македонски музичар Влатко Стефановски – „Тафталиџе шафл“ (Taftalidze Shuffle) се најде помеѓу 25-те номинирани албуми од сите делови на ...

Албумот „Taftalidze Shuffle” на Влатко Стефановски номиниран за Европската награда Импалина

iPortal - 20.01.2021

Албумот на Влатко Стефановски – „Taftalidze Shuffle”, објавен за најголемата регионална дискографска куќа „Croatia Records”, е меѓу 25-те номинирани албуми од сите делови на Европа за единаесеттото издание на наградата Импалина за најдобар албум, ...

Влатко Стефановски номиниран за престижната награда „Импала“ со „Тафталиџе шафл“

Нетпрес - 21.01.2021

Новиот албум „Тафталиџе шафл“ (Taftalidze Shuffle) на Влатко Стефановски е номиниран за наградата „Импала“. „Тафталиџе шафл“ е еден од 25-те номинирани албуми од сите делови на Европа кој е во издание на најголемата дискографска куќа во регионот – ...