TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рама: Харадинај ја замени пушката со клевета

Опсервер - 24.01.2020

– Претседателот на албанската Влада Еди Рама му порача на косовскиот премиер во заминување Рамуш Харадинај дека повторените клевети и обвинувања против него, а во врска со поделбата на Косово, ќе треба да бидат докажани на суд.

Рама: Сакав да го поделам Косово онолку колку што Рамуш сакаше да го одвои принцот Хари од кралското семејство

Република - 24.01.2020

Претседателот на албанската Влада Еди Рама му порача на косовскиот премиер во заминување Рамуш Харадинај дека повторените клевети и обвинувања против него, а во врска со поделбата на Косово, ќе треба да бидат докажани на суд.

Рама: Харадинај ја замени пушката со клевета

MakPress - 24.01.2020

Претседателот на албанската Влада Еди Рама му порача на косовскиот премиер во заминување Рамуш Харадинај дека повторените клевети и обвинувања против него, а во врска со поделбата на Косово, ќе треба да бидат докажани на суд.