TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Камерите снимиле застрашувачка сцена - човек за влакно избегна удар од гром

Press24 - 19.08.2019

Американецот Ромулус Макнејл имал многу среќа додека поминувал низ универзитетски кампус во Конвеј, во Јужна Каролина, додека врнело. Како што може да се види од снимките од надзорните камери, гром удрил само неколку сантиметри од неговата нога, па ...

Момче за влакно избегна удар од гром (ВИДЕО)

Кумановски м. - 19.08.2019

Американецот Ромулс Мекнејл имал доста среќа додека минувал низ универзитетскиот кампус во Конвеј, Јужна Каролина, при обилни врнежи од дожд. Како што може да се види на снимката од безбедосните камери, громот удрил само неколку сантиметри од ...

КАМЕРИТЕ СНИМИЈА ЗАСТРАШУВАЧКА СЦЕНА: Човек за влакно избегна удар од гром! (ВИДЕО)

Слободен Печат - 19.08.2019

Громот многу го уплашил, но минал без било какви повреди. Американецот Ромулус Мекнејл имал доста среќа додека поминувал низ универзитетскиот кампус во Конвеј, Јужна Каролина во текот на голем дожд.

Човек за влакно избегнал удар од гром (ВИДЕО)

Убавина и Здравје - 18.08.2019

На видеоснимката во продолжение е снимен моментот кога Ромулус Мекнил се движи надвор за време на невремето, и во еден момент до него удира гром поради кој тој го испушта чадорот од ...

За влакно избегната трагедија: Застрашувачка сцена од човек и удар од гром (ВИДЕО)

Курир - 19.08.2019

Американецот Ромулус Макнејл имал многу среќа додека поминувал низ универзитетски кампус во Конвеј, во Јужна Каролина, додека врнело. Како што може да се види од снимките од надзорните камери, гром удрил само неколку сантиметри од неговата нога, па ...

Камерите снимија застрашувачка глетка: Човек за влакно избегна гром

Сител - 19.08.2019

Американецот Ромулус Мекнејл имаше многу среќа додека поминувал низ универзитетскиот кампус во Конвеј, во Јужна Каролина, во текот на голем дожд. Како што може да се види од снимката на надзорните камери, гром удрил само неколку сантиметри од ...

Камерите снимија застрашувачка глетка: Човек за влакно избегна гром

24Инфо - 20.08.2019

Камерите снимија застрашувачка глетка: Човек за влакно избегна гром Американецот Ромулус Мекнејл имаше многу среќа додека поминувал низ универзитетскиот кампус во Конвеј, во Јужна Каролина, во текот на голем дожд.