TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот Герасимовски го потпиша зголемувањето на платите во Општина Центар

Сител - 16.08.2022

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Трпе Деаноски, го потпишаа анексот на Колективниот договор, со кој на вработените службеници во Општина Центар им се зголемуваат платите за 2.806 денари.

Административците во Центар ќе земаат повисока плата за 2.806 денари

Слободен Печат - 16.08.2022

Од идниот месец вработените службеници во Општина Центар ќе земаат плати повисоки за 2.806 денари , соопшти градоначалникот Горан Герасимовски. Според него, анексот предвидува линеарно зголемување на платата на сите вработени во општинската ...

Градоначалникот Герасимовски го потпиша зголемувањето на платите во Општина Центар

А1 On - 16.08.2022

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Трпе Деаноски, го потпишаа анексот на Колективниот договор, со кој на вработените службеници во Општина Центар им се зголемуваат платите за 2.806 денари.

Герасимовски го потпиша зголемувањето на платите во Општина Центар

Канал5 - 16.08.2022

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Трпе Деаноски, го потпишаа анексот на Колективниот договор, со кој на вработените службеници во Општина Центар им се зголемуваат платите за 2.806 денари.

Герасимовски го потпиша зголемувањето на платите во Општина Центар

Локално - 16.08.2022

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Трпе Деаноски, го потпишаа анексот на Колективниот договор, со кој на вработените службеници во Општина Центар им се зголемуваат платите за 2.806 денари.

Градоначалникот Герасимовски го потпиша зголемувањето на платите во Општина Центар

Опсервер - 16.08.2022

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Трпе Деаноски, го потпишаа анексот на Колективниот договор, со кој на вработените службеници во Општина Центар им се зголемуваат платите за 2.806 денари.

Градоначалникот Герасимовски го потпиша зголемувањето на платите во Општина Центар

24Инфо - 16.08.2022

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Трпе Деаноски, го потпишаа анексот на Колективниот договор, со кој на вработените службеници во Општина Центар им се зголемуваат платите за 2.806 денари.

Градоначалникот Герасимовски го потпиша зголемувањето на платите во Општина Центар

Макфакс - 16.08.2022

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Трпе Деаноски, го потпишаа анексот на Колективниот договор, со кој на вработените службеници во Општина Центар им се зголемуваат платите за 2.806 денари.

Герасимовски го потпиша анексот на Колективниот договор со кој им се зголемуваат платите на вработените во Општина ...

Press24 - 16.08.2022

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и претседателот на Синдикатот на УПОЗ, Трпе Деаноски, го потпишаа анексот на Колективниот договор, со кој на вработените службеници во Општина Центар им се зголемуваат платите за 2.806 денари.