TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Посвоиле момче со аутизам, па го 'вратиле'! - не знаеле дека е со посебни потреби...

Точка - 28.05.2020

Двајца Јутјубери пред две и пол години посвоиле момче од Кина, по име Хаксли. Меѓутоа, одлучиле да го 'вратат', бидејќи 'имало посебни потреби, а тие не биле свесни за тоа'. Мика Стофер и нејзиниот сопруг Џејмс , посвоиле момче кое има аутизам, а во ...

Американци посвоиле дете со аутизам , па го вратиле назад во Кина (ВИДЕО)

Канал5 - 28.05.2020

Двајца Јутјубери посвоиле бебе од Кина, по име Хаксли, пред две и пол години. Сепак, тие решиле да го „вратат“, затоа што „тој има посебни потреби и тие не биле свесни за тоа“. Мика Стофер и нејзиниот сопруг Џејмс посвоиле момче со аутизам, а тоа го ...