TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Сан”: Ако Борис Џонсон стане премиер, 12 британски министри ќе поднесат оставка

24Инфо - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан”. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...

„Сан“: Ако Борис Џонсон стане премиер, 12 британски министри ќе поднесат оставка

Независен - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан“. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...

Дванаесет министри веднаш ќе си поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер на Британија

Слободен Печат - 19.07.2019

Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе заминат и министерот за финансии Филип Хамонд, министерот за правда Дејвид Гок. Околу 12 министри во Велика Британија се подготвени веднаш да поднесат ...

„Сан“: Ако Борис Џонсон стане премиер, 12 британски министри ќе поднесат оставка

Локално - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан“. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...

„Сан“: Ако Борис Џонсон стане премиер, 12 британски министри ќе поднесат оставка

MakPress - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан“. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...

„Сан“: Ако Борис Џонсон стане премиер, 12 британски министри ќе поднесат оставка

Опсервер - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан“. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...

Сан: Оставка ќе поднесат 12 министри ако Борис Џонсон стане премиер

Денешен - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан“. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...

„Сан“: Ако Џонсон стане премиер, 12 британски министри ќе поднесат оставка

+инфо - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан“. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...

„Сан“: Ако Борис Џонсон стане премиер, 12 британски министри ќе поднесат оставка

PressingTV - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан“. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...

„Сан“: Ако Борис Џонсон стане премиер, 12 британски министри ќе поднесат оставка

Нова ТВ - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан“. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...

„Сан“: Ако Борис Џонсон стане премиер, 12 британски министри ќе поднесат оставка

Либертас - 19.07.2019

Повеќе од дванаесет британски министри планираат веднаш да поднесат оставка ако Борис Џонсон стане премиер следната недела, пишува весникот „Сан“. Според весникот, освен Маргот Џејмс, заменик-министер за дигитализација, која се повлече вчера, ќе ...