TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Мостот во Ќерамидница ќе овозможи побрз и побезбеден сообраќај

А1 On - 25.03.2018

„Градската власт предводена од СДСМ и градоначалникот Петре Шилегов ја започна постапката за изградба на нов сообраќаен коридор и мост на реката Вардар што ќе ги поврзува општините Гази Баба и Аеродром, со што ќе се обезбедат услови за поефикасен и ...

СДСМ:Мостот во Ќерамидница ќе овозможи побрз и побезбеден сообраќај

Канал5 - 25.03.2018

Градската власт предводена од СДСМ и градоначалникот Петре Шилегов ја започна постапката за изградба на нов сообраќаен коридор и мост на реката Вардар што ќе ги поврзува општините Гази Баба и Аеродром, со што ќе се обезбедат услови за поефикасен и ...

Во септември ќе почна изградба на нов мост преку реката Вардар во Скопје кај хотелот „Русија“

24 Вести - 23.03.2018

Шеснаесет милиони евра ќе чини новиот коридор што ќе се гради преку реката Вардар. Со мост ќе се поврзуваат булеварот АСНОМ кај хотелот Русија, а преку Вардар ќе се излегува до скопски Саем.

Нов мост на Вардар, меѓу Аеродром и Гази Баба

24 Вести - 23.03.2018

За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“ преку реката Вардар и населбата Керамидница до крстосницата кај Скопски саем. „За проектот е предвидено пробивање на нов и реконструкција на стар булевар ...

Нов мост ќе го премости Вардар кај хотел „Русија“

Фокус - 23.03.2018

Град Скопје ќе инвестира во изградба на нов мост кој треба да ја премости реката Вардар кај хотел „Русија“, на булеварот „АСНОМ“. Мостот ќе биде со должина од 120 метри, соопшти денеска градоначалникот, Петре Шилегов.

За две години Аеродром ќе се поврзе со Гази Баба преку нов мост (ВИДЕО)

+инфо - 23.03.2018

Градбата на овој коридор со мост предвидено е да биде завршена во рок не подолг од 24 месеци од почетокот на градежните работи. Градоначалникот Петре Шилегов најави изградба на нов коридор со мост преку реката Вардар.

Шилегов најави нов мост од Аеродром до саем, ќе се уриваат 100 објекти

Сакам да кажам - 23.03.2018

Град Скопје ќе гради нов мост со кој населбата Аеродром преку Керамидница ќе се поврзе со општина Гази Баба, најави денес градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов. Мостот ќе почнува од булеварот АСНОМ кај хотел „Русија“ од каде преку реката Вардар ...

(Видео) Шилегов ќе го гради мостот во Аеродром, нереализиран проект на Трајановски

Макфакс - 23.03.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, ќе го гради мостот што е дел од изборната програма на неговиот претходник Коце Трајановски. Станува збор за нова сообраќајница што ќе ги поврзува Аеродром, Гази Баба и Центар.

СДСМ: Трајановски имаше цели два мандата да го изгради мостот на Вардар

А1 On - 23.03.2018

„ВМРО-ДПМНЕ продолжува со лицемерното однесување преку кое нанесува штети врз интересите на граѓаните. Коце Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ имаа цели два мандата да го изградат мостот на Вардар којшто ќе ги спојува општините Гази Баба и Аеродром.

ВМРО-ДПМНЕ: Проектот за изградба на мост над Вардар во Аеродром е проект на Коце Трајановски

А1 On - 23.03.2018

„Петре Шилегов, во недостаток на идеи ги копира проектите на ВМРО-ДПМНЕ и Коце Трајановски. Проектот за изградба на нов мост кој ќе ги поврзува општините Аеродром и Гази Баба, низ населбата Керамидница е проект од програмата на Коце Трајановски за ...

Шилегов најави дека ќе никне нов мост на Вардар

Press24 - 23.03.2018

За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. - За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот „Русија“, преку Вардар и населбата Керамидница ...

СДСМ: Мостот во Ќерамидница ќе овозможи побрз и побезбеден сообраќај

МКД - 25.03.2018

Градската власт предводена од СДСМ и градоначалникот Петре Шилегов ја започна постапката за изградба на нов сообраќаен коридор и мост на реката Вардар што ќе ги поврзува општините Гази Баба и Аеродром, со што ќе се обезбедат услови за поефикасен и ...

Шилегов ќе гради нов мост на Вардар

Нетпрес - 23.03.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, најави нов инфраструктурен проект за изградба на нов коридор со мост преку реката Вардар. Новиот мост ќе го поврзува булевар АСНОМ кај хотелот Русија, преку Вардар, низ населбата Ќерамидница, се до ...

Ќе се рушат 100 објекти за да се изгради новиот мост на Вардар, со кој населбата Аеродром ќе се поврзе со општина Гази ...

Скопје инфо - 23.03.2018

Град Скопје ќе гради нов мост со кој населбата Аеродром преку Керамидница ќе се поврзе со општина Гази Баба, најави денес градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов. Мостот ќе почнува од булеварот АСНОМ кај хотел „Русија“ од каде преку реката Вардар ...

ВИДЕО: Шилегов ќе го гради мостот во Аеродром, нереализиран проект на Трајановски

А1 On - 23.03.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, ќе го гради мостот што е дел од изборната програма на неговиот претходник Коце Трајановски. Станува збор за нова сообраќајница што ќе ги поврзува Аеродром, Гази Баба и Центар.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ и Трајановски имаа два мандата да изградат мост на Вардар

Независен - 23.03.2018

По соопштението на ВМРО-ДПМНЕ дека проектот за изградба на мост над Вардар во Аеродром е проект на Коце Трајановски реагира СДСМ. Тие велат дека ВМРО-ДПМНЕ и Трајановски имаа два мандата да изградат мост на Вардар, но наместо тоа потрошија стотици ...

Проектот за изградба на мост над Вардар во Аеродром е проект на Трајановски, Шилегов гради со парите наследени од ...

Курир - 23.03.2018

Петре Шилегов, во недостаток на идеи ги копира проектите на ВМРО-ДПМНЕ и Коце Трајановски. Проектот за изградба на нов мост кој ќе ги поврзува општините Аеродром и Гази Баба, низ населбата Керамидница е проект од програмата на Коце Трајановски за ...

Нов мост на Вардар, меѓу Аеродром и Гази Баба

Канал5 - 23.03.2018

За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. - За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот „Русија“, преку Вардар и населбата Керамидница ...

(Видео) Нов мост преку Вардар за директна врска помеѓу Аеродром и Гази Баба

Независен - 23.03.2018

Градоначалникот Петре Шилегов денеска најави дека најдоцна до септември ќе почне да се гради нов мост преку Вардар кој ќе ги поврзува Аеродром и Гази Баба, поточно тој ќе биде директна врска помеѓу булевар „АСНОМ“ кај хотелот Русија, преку Вардар, ...

Ќе се рушат 100 објекти за новиот мост на Вардар

Press24 - 23.03.2018

Град Скопје ќе гради нов мост со кој населбата Аеродром преку Керамидница ќе се поврзе со општина Гази Баба, најави денес градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов. Мостот ќе почнува од булеварот АСНОМ кај хотел „Русија“ од каде преку реката Вардар ...

Шилегов ќе го гради мостот во Автокоманда, нереализиран проект на Трајановски

Точка - 23.03.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, ќе го гради мостот што е дел од изборната програма на неговиот претходник Коце Трајановски. Станува збор за нова сообраќајница што ќе ги поврзува Аеродром, Гази Баба и Центар.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ и Трајановски имаа два мандата да изградат мост на Вардар, но наместо тоа потрошија милиони евра за ...

iPortal - 23.03.2018

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со лицемерното однесување преку кое нанесува штети врз интерерсите на граѓаните. Коце Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ имаа цели два мандата да го изградат мостот на Вардар којшто ќе ги спојува општините Гази Баба и Аеродром.

ВМРО-ДПМНЕ: Проектот за изградба на мост над Вардар во Аеродром е проект на Коце Трајановски

Кајгана - 23.03.2018

Петре Шилегов, во недостаток на идеи ги копира проектите на ВМРО-ДПМНЕ и Коце Трајановски. Проектот за изградба на нов мост кој ќе ги поврзува општините Аеродром и Гази Баба, низ населбата Керамидница е проект од програмата на Коце Трајановски за ...

Нов мост на Вардар, меѓу Аеродром и Гази Баба

Кајгана - 23.03.2018

Скопје, 23 амрт 2018 (МИА) - За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. - За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот „Русија“, преку ...

Шилегов со нов мост ќе ги поврзува Аеродром и Гази Баба

МКД - 23.03.2018

Градоначалникот Шилегов на денешната прес-конференција го најави новиот инфраструктурен проект за изградба на нов коридор со мост преку реката Вардар. Новиот мост ќе го поврзува булевар АСНОМ кај хотелот Русија, преку Вардар, низ населбата ...

За мостот на Шилегов ќе се рушат 100 објекти

Република - 23.03.2018

Град Скопје ќе гради нов мост со кој населбата Аеродром преку Керамидница ќе се поврзе со општина Гази Баба, најави денес градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов. Мостот ќе почнува од булеварот АСНОМ кај хотел „Русија“ од каде преку реката Вардар ...

(Видео) Шилегов ќе го гради мостот во Автокоманда, нереализиран проект на Трајановски

Sky - 23.03.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, ќе го гради мостот што е дел од изборната програма на неговиот претходник Коце Трајановски. Станува збор за нова сообраќајница што ќе ги поврзува Аеродром, Гази Баба и Центар.

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов ги копира проектите на Коце Трајановски, ја украде идејата за изградба на нов мост

Фокус - 23.03.2018

Петре Шилегов, во недостаток на идеи ги копира проектите на ВМРО-ДПМНЕ и Коце Трајановски, реагираа денеска од ВМРО-ДПМНЕ. „Проектот за изградба на нов мост кој ќе ги поврзува општините Аеродром и Гази Баба, низ населбата Керамидница е проект од ...

Нов мост на Вардар, меѓу Аеродром и Гази Баба

Бриф - 23.03.2018

За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. – За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот „Русија“, преку Вардар и населбата Керамидница ...

Скопје ќе добие нов коридор со мост на Вардар

Бизнис Вести - 23.03.2018

Градоначалникот Шилегов на денешната прес-конференција го најави новиот инфраструктурен проект за изградба на нов коридор со мост преку реката Вардар. Новиот мост ќе го поврзува булевар АСНОМ кај хотелот Русија, преку Вардар, низ населбата ...

Ќе се рушат 100 објекти за да се изгради новиот мост на Вардар

Сител - 23.03.2018

Град Скопје ќе гради нов мост со кој населбата Аеродром преку Керамидница ќе се поврзе со општина Гази Баба, најави денес градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов. Мостот ќе почнува од булеварот АСНОМ кај хотел „Русија“ од каде преку реката Вардар ...

Ќе се гради мост во Автокоманда, нереализиран проект на Коце Трајановски

Слободен Печат - 23.03.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, најави изградба на мостот што ќе ги поврзе Аеродром, Гази Баба и Центар, проект кој остана нереализиран од изборната програма на Коце Трајановски.

Шилегов најави нов мост на Вардар, ВМРО ДПМНЕ тврди тоа е нивен проект

Нова ТВ - 23.03.2018

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска најави дека за 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. – За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 ...

Нов мост на Вардар, меѓу Аеродром и Гази Баба

Сител - 23.03.2018

За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. - За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот „Русија“, преку Вардар и населбата Керамидница ...

Ќе се гради нов мост од хотел ,,Русија“ кон Ќерамидница

AKO - 23.03.2018

Градоначалникот Шилегов на денешната прес-конференција го најави новиот инфраструктурен проект за изградба на нов коридор со мост преку реката Вардар. Новиот мост ќе го поврзува булевар АСНОМ кај хотелот Русија, преку Вардар, низ населбата ...

Ќе се рушат 100 објекти за Шилегов да изгради нов мост на Вардар

Курир - 23.03.2018

Град Скопје ќе гради нов мост со кој населбата Аеродром преку Керамидница ќе се поврзе со општина Гази Баба, најави денес градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов. Мостот ќе почнува од булеварот АСНОМ кај хотел „Русија“ од каде преку реката Вардар ...

Шилегов: Наскоро ќе започне изградбата на мостот кај Автокоманда (видео)

Денар - 23.03.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, ќе го гради мостот што е дел од изборната програма на неговиот претходник Коце Трајановски. Станува збор за нова сообраќајница што ќе ги поврзува Аеродром, Гази Баба и Центар.

Шилегов ќе гради мост на Вардар - ВМРО ДПМНЕ реагира дека проектот бил нивен

Алфа - 23.03.2018

Градскиот татко ги разочара дечињата со тоа што го стопира проектот за Луна парк, но затоа ќе гради нов мост на Вардар. Градскиот татко ги разочара дечињата со тоа што го стопира проектот за Луна парк, но затоа ќе гради нов мост на Вардар.

ВМРО-ДПМНЕ: Проектот за изградба на мост над Вардар во Аеродром е проект на Коце Трајановски

Независен - 23.03.2018

Петре Шилегов, во недостаток на идеи ги копира проектите на ВМРО-ДПМНЕ и Коце Трајановски. Проектот за изградба на нов мост кој ќе ги поврзува општините Аеродром и Гази Баба, низ населбата Керамидница е проект од програмата на Коце Трајановски за ...

Нов мост на Вардар, меѓу Аеродром и Гази Баба

Локално - 23.03.2018

За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. – За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот „Русија“, преку Вардар и населбата Керамидница ...

Нов мост над Вардар ќе ги спојува Аеродром со Саем

Радио МОФ - 23.03.2018

Градоначалникот Шилегов на денешната прес-конференција го најави новиот инфраструктурен проект за изградба на нов коридор со мост преку реката Вардар. Нов мост ќе го поврзува булевар „АСНОМ“ кај хотелот „Русија“, преку Вардар, низ населбата ...

ВМРО-ДПМНЕ: Безидејниот Шилегов се фали со проекти на Коце Трајановски

Макфакс - 23.03.2018

Петре Шилегов, во недостаток на идеи ги копира проектите на ВМРО-ДПМНЕ и Коце Трајановски, реагираа денеска од ВМРО-ДПМНЕ во однос на најавите на скопскиот градоначалник. „Проектот за изградба на нов мост кој ќе ги поврзува општините Аеродром и Гази ...

Нов мост на Вардар, меѓу Аеродром и Гази Баба

ТВ21 - 23.03.2018

За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. – За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот „Русија“, преку Вардар и населбата Керамидница ...

Нов мост на Вардар, меѓу Аеродром и Гази Баба (Видео)

МК News - 23.03.2018

Градоначалникот Петре Шилегов најави изградба на нов коридор со мост преку реката Вардар. Новиот мост ќе го поврзува булевар АСНОМ кај хотелот „Русија“, преку Вардар, низ населбата Ќерамидница, сѐ до раскрсницата кај скопското сајмиште.

Шилегов најави дека за две години ќе никне нов мост на Вардар

Скопје инфо - 23.03.2018

За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. - За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот „Русија“, преку Вардар и населбата Керамидница ...

ШИЛЕГОВ СО НОВА ИДЕЈА: Мост на Вардар кај хотел „Русија“

Фактор - 23.03.2018

За една година ќе „никне“ нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. - За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот „Русија“, преку Вардар и населбата ...

Нов мост ќе ги спои Аеродром и Гази Баба...

Н.Македонија - 23.03.2018

Нов мост ќе ги спои Аеродром и Гази Баба За 24 месеци ќе има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“. - За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од 2.107 метри, од хотелот ...

Нов мост на Вардар, меѓу Аеродром и Гази Баба

МРТ - 23.03.2018

Очекуваната вредност на проектот за поврзување на општините Аеродром, Гази Баба и Центар е 16 милиони евра, од кои од 7,5 до 8 милиони евра за градежни активности, а останатите за експропријација.

Ќе се гради нов мост кој ќе ги поврзува Аеродром и Гази Баба

Мета - 23.03.2018

Град Скопје за 24 месеци ќе изгради има нов мост во должина од 120 метри на булеварот „АСНОМ“, кај хотелот „Русија“ кој ќе ги поврзува општините Аеродром и Гази Баба. – За проектот е предвидено пробивање и продолжување на нов булевар во должина од ...