TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конференција „Улогата на граѓанското општество во (родово – одговорно) буџетирање: учество, застапување и отчетност“

Опсервер - 27.06.2022

Во Охрид денеска ќе се одржи работниот дел од вчера започнатата Меѓународна конференција „Улогата на граѓанското општество во (родово – одговорно) буџетирање: учество, застапување и отчетност“.

Конференција „Улогата на граѓанското општество во (родово – одговорно) буџетирање: учество, застапување и отчетност“

Бизнис Вести - 27.06.2022

Во Охрид денеска ќе се одржи работниот дел од вчера започнатата Меѓународна конференција „Улогата на граѓанското општество во (родово – одговорно) буџетирање: учество, застапување и ...

Меѓународната конференција за родово-одговорно буџетирање во Охрид

Вечер Прес - 26.06.2022

Меѓународната конференција под наслов „Улогата на граѓанското општество во (родово – одговорно) буџетирање: учество, застапување и отчетност“, во организација на Мрежата за родово – одговорно буџетирање каде носител е Центарот за истражување и ...

Меѓународната конференција за родово-одговорно буџетирање во Охрид

OhridNews - 27.06.2022

Меѓународната конференција под наслов „Улогата на граѓанското општество во (родово – одговорно) буџетирање: учество, застапување и отчетност“, во организација на Мрежата за родово – одговорно буџетирање каде носител е Центарот за истражување и ...

Конференција „Улогата на граѓанското општество во (родово – одговорно) буџетирање: учество, застапување и отчетност“

MakPress - 27.06.2022

Во Охрид денеска ќе се одржи работниот дел од вчера започнатата Меѓународна конференција „Улогата на граѓанското општество во (родово – одговорно) буџетирање: учество, застапување и отчетност“.