TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

McLaughlin & Associates: ВМРО-ДПМНЕ убедливо ќе победи на изборите во Македонија

Курир - 05.07.2020

За потребите на ВМРО-ДПМНЕ американската агенција McLaughlin & Associates направи истражување на јавното мислење. Од партијата велат дека ВМРО-ДПМНЕ има соработка со повеќе агенции со кои прави тековни мерења на јавното мислење.

Анкетната куќа со која работи Трамп прогнозира убедлива победа на ВМРО-ДПМНЕ на изборите

Курир - 05.07.2020

Изминатата година спроведовме анкета во Македонија. Истражувањата покажаа дека ВМРО-ДПМНЕ ќе победи на претстојните парламентарни избори, соопштуваат од анкетната куќа McLaughlin. Анкетната куќа која соработува со американскиот претседател Доналд ...

Анкета на престижната McLaughlin & Associates: ВМРО-ДПМНЕ убедливо води во пет од шесте изборни единици

MakPress - 05.07.2020

Американската престижна агенција McLaughlin & Associates која е специјализирана за истражување на пазарот и која ги прави анкетите на Американскиот претседател Доналд Трамп, објави резулати од анкета спроведена во Република Македонија во однос на ...

Агенцијата која работи за Трамп најави победа на ВМРО-ДПМНЕ во 5 од 6 изборни единици

Expres - 05.07.2020

Агенцијата за истражување на јавно мислење McLaughlin & Asotiates која соработува со американскиот претседател Доналд Трамп во текот на последнава година интензивно го истражувала јавното мислење во Македонија.

Анкетната куќа на Трамп прогнозира УБЕДЛИВА ПОБЕДА НА ВМРО-ДПМНЕ (БРОЈКИ)

Вечер - 05.07.2020

Анкетната куќа која соработува со американскиот претседател Доналд Трамп испрати свои луѓе во Македонија, кои во изминатиот период константно вршеа реални испитувања на јавното мислење на граѓаните за кого ќе гласаат.

Анкетарот на Трамп предвидува убедлива победа на ВМРО-ДПМНЕ

Нетпрес - 05.07.2020

Главниот агентар на американскиот претседател Доналд Трамп, објави во неделата истражување на јавното мнение во Македонија во пресрет на предвремените парламентарни избори, кое укажува убедлива победа на ВМРО-ДПМНЕ на 15-ти јули.