TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По прашањето кое Илон Маск им го постави на твитерџиите цената на оваа криптовалута - „одлета“ во небото

Точка - 11.05.2021

Ексцентричниот американски милијардер Илон Маск утрово им поставил прашање на своите следбеници на Твитер. Прашањето било: Дали „Tesla“ треба да прифати плаќање во доџкоин? Инаку, ова се смета за невообичаен потег во традиционалните бизнис кругови.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

ТВ21 - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс (SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер илон Маск.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

Слободен Печат - 10.05.2021

„Спејс Икс” ќе го лансира сателитот Доџ-1 на Месечината следната година, а мисијата е финансирана со доџкоин”, напиша Маск на Твитер. Компанијата Спејс Икс ( SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно ...

Илон Маск не се шегува, навистина ќе лансира криптовалута на Месечината

Телефони.мк - 10.05.2021

SpaceX ќе го лансира сателитот Doge-1 на Месечината, кој ќе биде наменет за собирање на „лунарно-просторни податоци“, користејќи камери и сензори. Сателитот во Месечевата орбита го испраќа компанијата Geometric Energy Corporation (GEC), а во ...

Илон Маск ќе лансира сателит платен во доџкоини

Кајгана - 10.05.2021

Американската компанија SpaceX во 2022 година во орбитата на Месечината ќе лансира сателит кој целосно ќе биде платен со криптовалутата доџкоин. Веста на Twitter ја соопшти шефот на компанијата, Илон Маск.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

iPortal - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс (SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер Илон Маск.

„Спејс-икс“ ќе испрати сателит кон Месечината целосно платен со крипто валута

Независен - 10.05.2021

Американската компанија „Спејс-икс“ (SpaceX) ќе лансира сателит во орбита на Месечината во 2022 година, кој целосно е финансиран со крипто-валутата Догекоин (Dogecoin), објави на Твитер шефот на компанијата Елон Маск.

Ова е новата хит криптоваута Доџкоин (ФОТО)

PressingTV - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс ( SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер илон Маск.

Доџкоин е новата хит криптовалута

Република - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс ( SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата , објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер илон Маск.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

+инфо - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс ( SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер илон Маск.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

Сител - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс (SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер илон Маск.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

Вечер Прес - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс (SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер илон Маск.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

Опсервер - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс ( SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер илон Маск.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

Либертас - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс ( SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер Илон Маск.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

Lider - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс (SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер илон Маск.

Спејс Икс ќе лансира сателит на Месечината финансиран со доџкоин

MakPress - 10.05.2021

Компанијата Спејс Икс (SpaceX) ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој ќе биде целосно финансиран со криптовалутата доџкоин, објави сопственикот на компанијата, американскиот милијардер илон Маск.

Маск „погреба“ уште една криптовалута: Само што проговори - вредноста веднаш се намали

Точка - 10.05.2021

Вредноста на доџкоинот вчера се намалила за една третина, по коментарот кој што го дал Илон Маск. До тоа дошло откако милијардерот Илон Маск, еден од неговите најголеми поддржувачи, виртуелната валута ја нарекол „празна приказна“, додека го водел ...

Маск ќе испрати сателит на Месечината платен со криптовалута

Press24 - 10.05.2021

Американската компанија „Спејс икс“ ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој целосно е платен со криптовалутата доџкоин, објави на „Твитер“ шефот на компанијата, Илон Маск.

Маск ќе испрати сателит на Месечината платен со криптовалута

MTM - 10.05.2021

Американската компанија „Спејс икс“ ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој целосно е платен со криптовалутата доџкоин, објави на „Твитер“ шефот на компанијата, Илон Маск.

Маск ќе испрати сателит на Месечината платен со криптовалута

24Инфо - 10.05.2021

Американската компанија „Спејс икс“ ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој целосно е платен со криптовалутата доџкоин, објави на „Твитер“ шефот на компанијата, Илон Маск.

Маск ќе испрати сателит на месечината платен со криптовалута

Lider - 10.05.2021

„Спејс икс“ ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој целосно е платен со криптовалутата доџкоин. Американската компанија „Спејс икс“ ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој целосно е платен со ...

Маск ќе испрати сателит на Месечината платен со криптовалута

Centar - 10.05.2021

Американската компанија „Спејс икс“ ќе лансира сателит во орбитата на Месечината во 2022 година, кој целосно е платен со криптовалутата доџкоин, објави на „Твитер“ шефот на компанијата, Илон Маск.

„СпејсЕкс“ најави мисија на Месечината финансирана во криптовалутата Доџкоин

Мета - 10.05.2021

Компанијата „СпејсЕкс“ во сопственост на Илон Маск следната година планира да ја лансира мисијата наречена „DOGE-1“ на Месечината, а целото патување ќе биде платено преку криптовалутата Доџкоин (Dogecoin), која започна како шега во 2013 година, ...

Компанијата на Маск во вселената ќе лансира сателит платен со DOGECOIN

Кумановски м. - 10.05.2021

Американската компанија Спејс Икс ќе лансира сателит во орбита на Месечината во 2022 година, кој во целост ќе биде платен со крипто-валута Dogecoin, објави шефот на компанијата Елон Маск на Твитер.

Компанијата на Маск ќе лансира сателит платен со Dogecoin кон Месечината!

Порта - 10.05.2021

Американската компанија SpaceX ќе лансира сателит во орбита на Месечината во 2022 година, кој се плаќа во целост со крипто-валута dogecoin, објави шефот на компанијата Елон Маск на Твитер.