TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неколку улици во Центар утре ќе немаат вода

Слободен Печат - 28.10.2020

Неколку улици во Општина Центар, во тек на утрешниот ден ќе имаат прекин на водоснабдувањето. – Поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречик од Ф-80 мм на ул. Дебарца бр. 37, од 08:00 часот до завршување на интервенцијата, прекинато ...

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во општина Центар

Опсервер - 28.10.2020

– Поради дефект на огрлица ф-80 на Дебарца 37, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Дебарца, Антоние Грубишиќ и Мирослав Крлежа. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 ...

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во општина Центар

Канал5 - 28.10.2020

Поради дефект на огрлица ф-80 на Дебарца 37, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Дебарца, Антоние Грубишиќ и Мирослав Крлежа. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот.

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во општина Центар

MakPress - 28.10.2020

Поради дефект на огрлица ф-80 на Дебарца 37, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Дебарца, Антоние Грубишиќ и Мирослав Крлежа. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 ...