TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Семејството Јанковски од Битола застана под среќна ѕвезда

Убавина и Здравје - 24.09.2020

Ги запознавме добитиците на рекордната 7-ка од играта на среќа Лото 7 уплатена во „Алек Табак“ – Битола Семејството Јанковски од Битола се вброи во редот добитници на 7-ка коишто застанаа пред камерите за да ја споделат радоста за освоената добивка ...

Семејството Јанковски од Битола застана под среќна ѕвезда

Факултети - 24.09.2020

Ги запознавме добитниците на рекордната 7-ка од играта на среќа Лото 7 уплатена во „Алек Табак“ - Битола Семејството Јанковски од Битола се вброи во редот добитници на 7-ка кои застанаа пред камерите за да ја споделат радоста за освоената добивка и ...

Ова е среќниот добитник на 7-та на Лото: Битолчанецот Леци освои над 500 илјади евра

Либертас - 24.09.2020

„Државна лотарија“ во рамките на новото коло на Лото7, синоќа го објави добитникот на 7-та од Битола, кој освои над 31 милион денари или над 506 илјади евра, пренесува Тера.мк Се работи за семејството Јанковски од Битола, кое пред продажното место ...

Семејството Јанковски од Битола застана под среќна ѕвезда

Н.Македонија - 24.09.2020

Семејството Јанковски од Битола се вброи во редот добитници на 7-ка коишто застанаа пред камерите за да ја споделат радоста за освоената добивка и да се заблагодарат на играчите и на „Државна лотарија“.

Лаци со години играл исти бројки: Семејството Јанковски од Битола добија седумка на Лото 7

Фактор - 24.09.2020

Семејството Јанковски од Битола се вброи во редот добитници на 7-ка коишто застанаа пред камерите за да ја споделат радоста за освоената добивка и да се заблагодарат на играчите и на „Државна лотарија“.

Ги запознавме добитиците на рекордната 7-ка од играта на среќа Лото 7 уплатена во „Алек Табак“ – Битола

МакМода - 25.09.2020

Семејството Јанковски од Битола се вброи во редот добитници на 7-ка коишто застанаа пред камерите за да ја споделат радоста за освоената добивка и да се заблагодарат на играчите и на „Државна лотарија“.

Ова е среќниот добитник на 7-та на Лото: Битолчанецот Леци освои над 500 илјади евра

Слободен Печат - 24.09.2020

„Државна лотарија“ во рамките на новото коло на Лото7, синоќа го објави добитникот на 7-та од Битола, кој освои над 31 милион денари или над 506 илјади евра, пренесува Тера.мк Се работи за семејството Јанковски од Битола, кое пред продажното место ...