TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Андрија Мандиќ кандидат за претседател на Црна Гора

Курир - 07.02.2023

Црногорската Државна изборна комисија (ДИК) денеска ја потврди претседателската кандидатура на претседателот на Новата српска демократија (НСД), Андрија Мандиќ, откако со проверката беше утврдено дека има доволно важечки потписи за неговата ...

Потврдена кандидатурата на Андрија Мандиќ за претседателските избори во Црна Гора

Опсервер - 07.02.2023

Црногорската Државна изборна комисија (ДИК) денеска ја потврди претседателската кандидатура на претседателот на Новата српска демократија (НСД), Андрија Мандиќ, откако со проверката беше утврдено дека има доволно важечки потписи за неговата ...

Потврдена кандидатурата на Андрија Мандиќ за претседателските избори во Црна Гора

Во Центар - 07.02.2023

Црногорската Државна изборна комисија (ДИК) денеска ја потврди претседателската кандидатура на претседателот на Новата српска демократија (НСД), Андрија Мандиќ, откако со проверката беше утврдено дека има доволно важечки потписи за неговата ...

Потврдена кандидатурата на Андрија Мандиќ за претседателските избори во Црна Гора

А1 On - 07.02.2023

Црногорската Државна изборна комисија (ДИК) денеска ја потврди претседателската кандидатура на претседателот на Новата српска демократија (НСД), Андрија Мандиќ, откако со проверката беше утврдено дека има доволно важечки потписи за неговата ...

Потврдена кандидатурата на Андрија Мандиќ за претседателските избори во Црна Гора

MakPress - 08.02.2023

Црногорската Државна изборна комисија (ДИК) денеска ја потврди претседателската кандидатура на претседателот на Новата српска демократија (НСД), Андрија Мандиќ, откако со проверката беше утврдено дека има доволно важечки потписи за неговата ...

Потврдена кандидатурата на Андрија Мандиќ за претседателските избори во Црна Гора

Алсат-М - 08.02.2023

Црногорската Државна изборна комисија (ДИК) денеска ја потврди претседателската кандидатура на претседателот на Новата српска демократија (НСД), Андрија Мандиќ, откако со проверката беше утврдено дека има доволно важечки потписи за неговата ...