TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отчет на Петровска: Сработивме многу повеќе од тоа за што не обвинува опозицијата

ТВ21 - 25.10.2018

12 месеци од новата власт во Битола денеска беа одбележани со отчет на првиот човек на Општина Битола, Наташа Петровска. На прес конференцијата Петровска рече дека се соочиле со многу предизвици кои подразбирале чистење на наталожените проблеми од ...

Отчет на Петровска: Сработивме многу повеќе од тоа за што не обвинува опозицијата

4NEWS - 25.10.2018

12 месеци од новата власт во Битола денеска беа одбележани со отчет на првиот човек на Општина Битола, Наташа Петровска. На прес конференцијата Петровска рече дека се соочиле со многу предизвици кои подразбирале чистење на наталожените проблеми од ...

Градоначалничката Петровска со отчет за сработеното

Тера - 25.10.2018

-Во оваа измината година се соочивме со многу предизвици, кои подразбираа чистење на наталожените проблеми од изминатите години: Блокирани училишта, недоволен капацитет во градинките, лоша инфраструктура, спорт во колапс, енормна загаденост, ...