TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Атина пристигнаа 367 авганистанци, најмногу од нив се судии

Курир - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Судии од Авганистан пристигнаа во Атина

Р.С.Европа - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција.

Во Грција пристигнаа 367 Авганистанци, голем дел од нив се судии

ТВ21 - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Во Грција пристигнаа 367 Авганистанци, голем дел од нив се судии

Либертас - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Во Грција пристигнаа 367 бегалци од Авганистан, голем дел од нив се протерани судии

Денешен - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Во Грција пристигнаа 367 Авганистанци, голем дел од нив се судии

24Инфо - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција.

Во Грција пристигнаа 367 Авганистанци, голем дел од нив се судии

Сител - 25.10.2021

– Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Во Атина пристигнаа 367 авганистанци, најмногу од нив се судии

Press24 - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Во Грција пристигнаа Авганистанци, повеќето од нив се судии

Фактор - 25.10.2021

Судии од Авганистан пристигнаа во грчката престолнина Атина. Преку Тбилиси во Атина, допатуваа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии. Од надлежното Министерство соопштуваат дека авганистанските државјани ќе бидат привремено сместени ...

Во Грција пристигнаа 367 Авганистанци, голем дел од нив се судии

Frontline - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Во Грција пристигнаа 367 Авганистанци, голем дел од нив се судии

Опсервер - 25.10.2021

– Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Во Атина пристигнаа 367 Авганистанци, поголем дел од нив се судии

Нетпрес - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Во Грција пристигнаа 367 Авганистанци, голем дел од нив се судии

Lider - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...

Во Грција пристигнаа 367 Авганистанци, голем дел од нив се судии

MakPress - 25.10.2021

Преку Тбилиси во Атина, пристигнаа 269 авганистански државјани, мнозинството од нив судии, додека пак со втор авион во текот на ноќта требаше да пристигнат уште 98, соопштија од Министерството за мигрција и азил на Грција, јави дописничката на МИА ...