TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анализа: Држава на мафијата

Курир - 24.01.2020

Кога ќе се направи анализа на случувањата во последните три години ќе се заклучи дека Република Македонија и не помина толку лошо на рангирањето на Transparency International Corruption Perceptions Index 2019, односно на 106 место од 180 можни ...

Држава на мафијата

Нетпрес - 24.01.2020

Кога ќе се направи анализа на случувањата во последните три години ќе се заклучи дека Република Македонија и не помина толку лошо на рангирањето на Transparency International Corruption Perceptions Index 2019, односно на 106 место од 180 можни ...