TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Локвенец нов потпретседател на СДСМ, се разговара и со жена од бизнисот?

Фокус - 18.06.2019

Пратеникот Хари Локвенец се споменува како еден од можните нови потпретседатели на СДСМ, објави весникот „Независен“ , повикувајќи се на високи партиски извори. Според „Независен“, се очекува старо-нови потпретседатели на партијата да бидат Оливер ...

Хари Локвенец нов потпретседател на СДСМ?

Фактор - 18.06.2019

Хари Локвенец се споменува како еден од можните нови потпретседатели на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, пишува „Независен“. Според весникот, една од причините за негово назначување е и тоа што нема претставник од Прилеп во Извршниот одбор ...

Локвенец нов потпретседател на СДСМ, се разговара и со жена од бизнисот?

Курир - 18.06.2019

Пратеникот Хари Локвенец се споменува како еден од можните нови потпретседатели на СДСМ, објави весникот „Независен“ , повикувајќи се на високи партиски извори. Според „Независен“, се очекува старо-нови потпретседатели на партијата да бидат Оливер ...