TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скандал во Британија: Славен доктор бесплатно им ставал ботокс на жените во замена за секс

Канал5 - 10.04.2024

Познатиот британски естетски хирург Тиџион Ешо е обвинет дека им давал ботокс третмани на пациентки во замена за сексуални услуги. Ешо, познат по своето ТВ-шоу, му рекол на Трибуналот за лекари (MPTS) дека имал несоодветна емотивна врска со жената, ...

Професионален однос на принцип танте за кукуригу: Британски ТВ лекар и ставил ботокс на пациентка во замена за секс

Вечер Прес - 10.04.2024

Британскиот ТВ лекар Тихион Ешо (42) на пациентка ѝ ставил бесплатен ботокс во неговата клиника во замена за сексуален однос, утврди медицинскиот суд. Лекарот, кој се појави на ITV’s This Morning, BBC’s Morning Live и E4’s Body Fixers, призна ...